Kontakay Kızlarbebeğim 1 ay 15 günlük çok hızlı nefes alıyor bu normal mi bugün biri bebeğin çok hızlı nefes alıyor dedi endişelenmem gerek mi uyurken öyle
HavvaTuranKobal Kontakay defalarca arastırdım nefes duzensizliği nırmal 10 sn duraklayıp 10 sn hızlı almasıda sesler cıkarması da normal kabul ediliyor tabi burnu tıkalı degılse ben her gun banyo yaptırıp hergun burnunu temızlıyorum
Balannesi Kontakay Çok hızlı nefes alıp veriyorsa hafif hareketliyse aktif uykuda oluyolar yani bu her an uyanabilirim anne sinyali 😊 hareketsiz ve yavaş nefes alıncada derin uykuda oluyorlar korkulacak bi durum yok👋🏻
Kontakay HavvaTuranKobal burnunu dahs yeni kendim temizlemeyi denedim ama aspiratörüne birşey gelmedi
Melisinannesi Kontakay daha çok küçük burnuna çok çok tıkalı olmadığı sürece müdahale etmek yerine odasını nemlendirin. Daha da iyisi doktora danışın isterseniz içiniz rahat etsin bence
Guzyagmuru Çok mu giydiriyosun sıcaklıyoda oda yapar doktor benle giren kadına çocugu biraz az giydir hızlı hızlı nefes alıyo demişti ordan biliyorum