Ozanazli Kızlar jokerden internetten alışveriş yaptınızmı hiç ya bı emzik aldım 10 gun oldu hâlâ ürün elime gecmedi siz alışverış yaptıysanız kargo kac günde ulastı elinize ?
DuruLina2612 Ozanazli ben ıslak mendil aldım pazar günü vermiştim ertesi gün kargoya vermişlerdi. Çarşamba elimdeydi. Bir sorun yaşamadım
Deletedmom423 Ozanazli ben bir kere alışveriş yaptim 1 cingirak bi göğüs kremi aldim 2 tane cingirak göndermişler kaç kere aradım 4 ay oldu hala gelip almadılar gelip evden alacaklar dediler pakette bekliyor hala
espalp Ozanazli pazartesi aldım aynı gün kargoya verdiler. Dün yaşadığım yere geldi ama bugün daha eve gelmedi 🤣 bence jokerden çok biraz da kargoda sıkıntı var 🤷♀️
Alazcns Ozanazli Joker uygulamasindan alışveriş yaptim 4 gun de falan gelmişti. Pandemi süreci kargolar yoğundur. Müşteri hizm.arayip sorabilirsiniz.
Mommy_ Ozanazli Ptt kargoya veriliyor genelde bir kaç günde geçiyor elime. Hiç böyle bişey yaşamadım. 🤷♀️
Ozanazli Mommy_ benimde ptt kargoda ama 10 günü gecti gelmıo arayıp ögrencem baglamıolarda sinir oldum ya
DuruLina2612 Ozanazli bilemiyorum artık Benimde ilk alışverlimdi. belki bölgeden kaynaklı olabilir. Kargoya mı vermediler acaba
Smrenes Joker in sitesine normal Chromedan girin orda müşteri destek çıkıyor sol alt tarafta o kısma yazarsanız yardımcı olurlar.. Eğer telefonla ulaşmak istiyorsanız Bi 15 dkyı göze alın bide sabah arayın bağlanıyor bş şekilde..
Deletedmom423 Ozanazli kargo geldi canim ama fazla gonderdikleri ürünü gelip almadılar ama kargon gelir sen ısrarla ara müşteri hizmetlerine bağlanmak biraz zor ama bekle 20 dk falan
Ozanazli Deletedmom423 aradım cnm hazrlnıomş bnm emzık azcık suslu heral 10 gundr hazrlnp yola cıkamadı sınırım bozldı ya 😂
GoGirl Ozanazli trendyol jokerden aldim emzik kargo sureside gecti daha hazirlaniyor belliki gecikmeler oluyor
Ozanazli GoGirl ben sonunda ulaştım kargoya verılmemş hazrlanıor dedı ıyıce sınırlendım ne hazrlığıysa bu emzıge gelın basımı yapıolar