Deletedmom5 Arkadaşlar merhaba 12 günlük bebeğim iki gündür gözünde çapaklanma var yavrumun gözüde kapalı gazlı bez ılık su ile sildim tekrarlıyor ama başına böyle bir şey gelen var mı geçiyor mu neyle temizliyordunuz
Mom263 Deletedmom5 doktora gittik. Bebek pamugunu ilik caya batir her goz icin ayri pamuk kullan gozunu sil pansuman yap 2 gun dene gecmezse. Bu pansuman uzerine bir damla verdi onu kullan dedi. Cay pansuman tek basina 2 gun ise yaramadi 2 gu cay pansuman arti damla ile kurtulduk. Bide masaj yapiyorduk tabi
Happygirl8 Deletedmom5 bizim bi gözündeki geçti diğer gözünde hala var biraz.. aynen ben de gazlı bez su ile siliyorum
Meryaku Deletedmom5 damla kullandım geçti ilk ay olmuştu iki aylığız yine oldu yine damlayı kullandım doktora gitmeden geçti
_linamm Deletedmom5 canım bizde yaşadık 1 aylık kızım şuan sakın süt felan damlatma daha kötü oluyor ben direk doktora götürdüm ve çok ilerlemişti hemen gitmemize rağmen normal doğumla gelen bebeklerde daha ileri olabiliyor demişti doktorum. Bize bi damla bi merhem verdi günde 3’le başladık 5’e çıkarttık 15 günde anca geçti
Deletedmom5 _linamm bende normal doğum yaptım canım ebeye dedim 2 gün önce hemen damla vermek istemiyorum gazlı bezle temizliğe devam et dedi tamam dedim ama yarın gideceğim damla almaya yavrum gözü kapalı
_linamm Deletedmom5 ayyy yavrum ya bizimki de öyleydi ağlamaktan sütüm kesilmişti doktor bakarken içinde birikmişti sen sakın bakma ve üzülme daha sonra o sütün gelmesi daha zor mümkünse içerde bile durma doktor gözünü açınca 😔
elif5151 Deletedmom5 canım damlaya fazla gerek yok gözüm bunarıma masaj yapcam ama onu bi doktor gostermemi lazım bizim doktor gösterdi ve o gün gectı birdaha olmadı
Deletedmom5 _linamm gerçekten mi 😢hemen götüreyim ilerlemeden😔 sizede çok geçmiş olsun hepsi sağlıkla büyüsün ❤️
Alya_mina Deletedmom5 bu masaji uygulayin benim bebegiminde aylarca sürdü Allaha şükür bu masajdan sonra geçti gerekirs doktorada gidin ve damla kullanin
Elanurumannem Deletedmom5 1 aylık bebeyi var doğduğundan beri capaklaniyor geçmedi cnm yeni doğanların çoğunda oluyor normalms ama sen gecmese bi doktora al damla verir bnde aldm