ElifAlmila Kızlar bebeğim yarın 2 aylık aşısını olucak. Kaçtane aşı yapılcak çok ağlar mı canı cok yanar mı aklımda deli sorular çok strese girdim.😭
zeyzey29 ElifAlmila bizde 3 gün önce yaptırdık kolundan hiç ağlamadı bacagindanda ikinciyi vururken agladi o vuracak kisinin hizliligina bagli
Zeynooo123 ElifAlmila bugün olduk biz ağladı vala .Canım.cok skldi .az önce baktım az bişey ateşi var calpol verdim .bende 3 gün banyo yaptrmama gerek
TutuKelesh ElifAlmila biz de bu gün olduk. Verem, zatüre ve karma aşısı. Şimdilik şükür ateşi falan yok. İnşaAllah da çıkmaz. Ama bu gün daha bi huzurluyuz😄😄 sakiniz. Aman nazar değmesin.
ElifAlmila TutuKelesh sus sus annenin nazarı cok değer 😊😊 maşallah ömrümden ömür gidicek yani yarın ahhh nasıl dayancam bennn😔
TutuKelesh ElifAlmila teşekkür ederim, kuUm. Hiç korkma. Benim de içim gidiyordu nasıl bakarım iyne yapılırken. Bakmadım ama bebişimin iyiliyi için dedim kendime teselli verdim. İyi olucak İnşaALLAH, annesi. Hiç canını sıkma. Sağlıcakla büyüsünler hepsi
Mora @ElifAlmila kolda ağlamıyor iğnesi çok ufak zaten bacağın birinde de sorun yok ama 5li karma çok yakarmış onda baya bi ağlıyor ama kucağına al hemen geçer asıl sonraki aşılar fena bilinçlendiği için 🤦🏼♀️
ElifAlmila Mora keşke onlara değilde bize vurulsa 😔 tabiki büyüdüğünde tutmasıda susturmasıda zor olur tabiki
Alpgmz ElifAlmila bizim de yarin var saglik ocaginda birde ozel asi var nimeriks diye menerjit asisi yaptirsam mi yaptirmasam mi bilemiyorum zaten cok fena gaz sorunumuz var hepsi agir gelirmi diye dusunuyorim
ElifAlmila Alpgmz 2 aylık aşı 3 taneyse özel aşıyla birlikte 4 olur mutlaka huzursuz olucaktır tabi ki ağır gelmez mi okadar fazlası
Alpgmz ElifAlmila bugun asilarimizi olduk 3 aşi cok agladi hic durmadi ugundu napicagimi sasirdim atesi yoktu ama calpol verdim birazcik sonra rahatladi.menerjit asisi 9.ayda da yapiliyormus onu yaptiricam