ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] bebek hiç uyumuyorsa bir sıkıntısı var demektir. Bu gaz olabilir, doymuyor olabilir vs vs. Aklıma gelenler bunlar. 4. Aya da yaklaşmışsınız uyku gerilemesi de söz konusu olabilir. Atak haftası olabilir. Yani önce sorununu gözlemleyebilirsiniz. Şurubu doktorunuz verdiyse gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bu arada bence. "Çözüme ulaşamazsanız"
Deniz2961
[bilinmeyen] bence şurup yerine bebek nıye uyumuyor onu bulmaya calısın
Deniz2961
[bilinmeyen] uykysuzluk kafanıza vurdu sanırım mınnck bebege surup vermeye gonlum razı olmadıgını in oyle yazdım hıc bir sebeb yokken bbk nıye uymaz ki bir kere vcdu yorgun duser mınngın ama burda acımak duşunmkte sorun skntı oldu gçmiş olsun umarım uyur bebeginiz
Prensannesiyim
Anacım sanki sen anne değilsin uykusuzluğunun sebebini araştırmadan doktora gitmişssin millet anne olmuş bi biz olamamışız keyfinden şurup veriyosun zaten Allahım şu insanların bilgin halleri yok mu 🙊
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] Doktorunuz kullanın dediyse bi sorun olacağını sanmıyorum kullanan arkadaşlar kötülese bile her bünye, her bebek farklıdır. İnşallah uyur bebeğiniz🌸
Nurdanhakan
[bilinmeyen] bebeklerde bu dönem Uyku gerilemesi olabiliyor ve gece gündüz ayrımı olmuyor ilacı ne şekilde verdi doktorunuz bilmiyorum lakin söyle bi düzen deneyerek kullansanız...bunu bi hafta boyunca pes etmeden yapın uyku saati belirleyi ilacı verdiniz varsayalım duş aldırın pijamalarını giydirin bu giyinme işi uyuyacağım odada olsun sonra ışığı kapatın uyku moduna geçin sabah uyandığında günlük kıyafetleri giydirin gece gündüz ayrımını yapabilsin Benim oğlum çok zor bir bebekti kolik dönemi bitti uykusuzluklar başladı bu şekilde gece gündüz kavramını öğreterek düzeldik ve sunu anladım gündüz uykularını iyi alınca gece uykusuna sorunsuz geçiyorlar bu konunun tedbirini yol yakınken alın naisı alışırsa öyle gider mevzu bizlerin uykusuzluğundan öte bebeklerimizin gelişimi için önemli birde emziriyorsanız cay kahve tüketiminizi azaltın rezeneli papatya cayları için
Bercemdila65
[bilinmeyen] benim kızımda tam o ayda uyumamaya başladı yani ben artık zombi gibi olmuştum o zaman kundak yapmıştım benim beşiğim var eski usul beşikler içine koyuyordum ve bağlıyordum bu arada kundaklandığım malzemeler beşiğe bağlı o yüzden bağlamak kundaklamak çok kolay ve rahat kızımı içine koyup bağlayıp salladıktan sonra kızım baktım uyuyor annem o kadar tavsiye etti içine koy rahat edersin gündüzleri çok iyi olur diye yapmadım sonra yaptım kızım şuan 7 aylık sürekli uyku saatlerinde koyuyorum gündüzleri üç kere derin derin yatıyor kaç saat geceleride koyuyorum yattıktan sonra çıkarıp yatağına koyuyorum çok rahatım çok şükür 🙏🧿 belki senin bebeğinde kundaklansa uyur gibi geliyor bana tabi denediysen bilemem ama umarım işine yarar bebeğinde mis gibi uyur kıyamam nerde ağlayan sorunu olan bebek görsem duysam çok üzülüyorum ya inşallah geçer bu sorun 🙏
ElifKaratas
[bilinmeyen] uyku düzeni bozulmuş olabilir gece kaçta yatarsa yatsın 8 de uyandır Canm öyle düzelir belki ben yorgunluktan kaldıramıyorum şahsen bizimkide 12 de önce uyumaz
Sedanuraydnata
[bilinmeyen] hiçbir faydasını görmedim attım şişeyi damla uyku yok oğlumda
yaprak
[bilinmeyen] merhaba bu bitkileri karisim hali de mi alip demliyoruz
ElifKaratas
[bilinmeyen] maalesef Canm kıyamıyrz ama sonradan da alışması zor olabiliyor :(((