Deletedmom413 Aslinda basta normal emekliyordu bi kac gundur sol ayagini altta birakip sürüyor. Herkes normal ayaga kalkmaya calisip yapamiyor geri emekliyor diyorda bana tuhaf geliyor hareketi. Video atilmadigi icin net anlasilmiyor.
incidenizzz Deletedmom413 cok normal canim her bebek yapior tabu bnm iglum yapmadi ama arkadasimin bebgi oyle emekliyordu korkma canim normal
Mom061 Deletedmom413 Gayet normal, benim kızımda yapıyor böyle. Hatta iki ayağının üstüne basıyor, ayağa kalkmayı istediğinden yapıyor. 😊
Burcu35 Deletedmom413 Biliyorum bu emekleme şeklini sanki sol ayağı hiç işlev yapmıyormuş gibi değil mi? Dönem dönem hepsi yapıyor içiniz rahat olsun😂
Birkoalaanasi Nerde görsem tanırım bu emeklemeyi bu eylül emeklemesi. Ayağa kalkmak ile emeklemeye çalışmak arasındaki ince çizgide şu anda. Bizde tam olarak böyleyiz.
Deletedmom413 Birkoalaanasi Ayy ciddimi Bu yorumu almak nasil rahatlatti 😩 2 gündür resmen gozum bacaklarinda Dün esimde fark etmis iki ayagini ölcük esitmi diye. Kayinpederimde 2 ayak arasinda boyut farki var bi ayagi aksiyor. Ister istemez stres olduk.
Deletedmom413 Birkoalaanasi incidenizzz Mom061 Deletedmom265 Burcu35 Misskokulum Hepinize tesekkür ederim hanimlar 😊❤
Deletedmom413 Birkoalaanasi Aslinda herkes normal dedide Esimle bir kuruntu yaptik 🤣 büyükler ilk kez rahatlatma cabasindaydi
Burcu35 Deletedmom413 Sağ ayaklada ilerleme çabası bide hayır dümdüz emekle işte demi hem yorulma bizide strese sokma 😂 ama olmaz illa bi ekşın😂
Misskokulum Deletedmom413 oğlum 9 aylık 2 haftadir bu şekilde ayağını altina koyup kendini ileri itmeye çalışıyor 🤣
Gdogru Deletedmom413 ya çok tatlı kıyamam ☺️ ben birçok kişide gördüm çevremde, bir sonraki evre tutunarak ayağa kalkma ☺️☺️