VERA19 Serass Kızım 40 günlükken 4 saatlik uçak yolculuğu yaptık yurt dışına.Hiçbir sorun yaşamadım çok şükür🐥
aramsamsam Serass 20günlükken, 1 ayllıkken, 3,5 aylıkken sürekli🙊 Hatta 3,5 aylıkken Bitlisten Malatyaya kara yolu, Malatya izmir uçak, izmir aydın karayolu yaptık🥳
Serass Deletedmom278 zor oldu mu bizde eşimin memleketine gitmemiz gerekebilir 4 aylık bebeğim nasıl olur onu düşünüyorum 11 saatlik yol
Yasemindurusoy 7 günlükken 10 saatlik yola çıktım şuan 4 ayligiz şükür. Çıkmak zorundaydım doktorda 3.gunden sonra çıkabilirsin dedi 7.gun çıktık
Birkoalaanasi Çok uzun yol henüz yapmadık, doğduğundan beri korona çıkana kadar sürekli yolculuk halindeydik. En fazla üç dört saatlik yerlere gittik Ankara’dan. Bebeğinize güvenin, inanın çok rahat geçiyor. Kızım kolik olmasına rağmen güzel zamanlar geçirdik.
AysennHED Serass 45 günlük olduk memleketime geldim önce ucak sonra otobüs derken keyifli bir yolculuk gecirdim kızımla adanadan Antalya’ya uçakla geldim Antalya’dan Denizli’ye otobüsle geldim 😁
Deletedmom277 Serass hiç zor olmadı akşam 20.00’da çıktık gece uykusuna yattı. 3 saatte bir kendi uyandı emzirdim yatırdım uyudu oto koltuğunda. Çok rahat geldk gece yolculuğu en iyisi
Deletedmom240 Serass 20 günlüklen 18 saat yol gitmiştik ilkinde 😇 uyuya uyuya gidip gelmişti. 1 yaşına doğru da bu yolun dönüşünü yaptık o zaman biraz daha zor oldu. Şoför koltuğundaki babasının saçlarını çeke çeke arkaya getirtmişti adamı. 🤣
Balbebegim12 Serass canım biz daha yeni yaptık 7aylik suan gece yolculuğu yaptık otobüsle sıkıntı yaşamadık şükür gece uykusu güzel olduğu için zonguldak.bursa arasi