Tuanamm34 Hanımlar kızım 20 günlük 1 haftadır her kaka yaptığında hafif kokuyor ekşimsi gibi sizlere sormaktan baska carem yoktu bu normal mi?
NisaMomyy Tuanamm34 benimkide bir aylık doğduğu günden beri kokuyor biraz canım gazıda kokuyor hemşireye sorduğumda parçalı ve sıvı yapması normal dedi kokusuda aynı şekilde☺️
Tuanamm34 NisaMomyy evet aynen oyle birde emzirme en az bir saat sürüyor diyelim ki uyudu yerine bıraktım gazı yada kakası varsa 5 dk sonra uyanıyor yapamadığı içim yine memeye saldırıyor taa ki yapana kadar bir saatte o şekil de emiyor ve anca uyuyor sizinkide oyle mi? Biz en az 10 bez değiştiriyoruz artı uyandığı zaman kesinlikle kusuyor hemde fazlasıyla çürük kusuyor bu iyi mi?
Asilinnnannesi Tuanamm34 kusma kısmı hariç hepsi aynı. Benim oğlumda 23 günlük. Çok emerse fazlasını kusuyor sadece
NisaMomyy Tuanamm34 yok canım ben zaten emzirmiyorum mama veriyorum sütüm yok, ben günde 7 8 bez alıyorum. Benim kızım fazla mama verirsem fazlasını kusuyor oda cok nadir gaz cıkartırken. Çürük kusması iyi mi değilmi onu bilemiycemm doktora falan danıştınmı
Tuanamm34 NisaMomyy doktor muayene ederken kustu boyle yogurt kesiği gibi işte boyle cürük kusması iyi ama reflü dedi hırpaladık simdi kusmasıda normal dedi