Zuzuuu Anesa Hacamat öneriliyor ilk olarak onuda ehli birine yaptırmanız gerek birde hacamat günlerini takip etmeniz gerek
Anesa GUBILIK biz daha aşı dönemine gelmedik 1o günlüğüz bi arkadaşımdan duydum aşının yan etkileri ve vücutta biriken metalleri temizliyor dedi
GUBILIK Anesa okudum detaylarini. Siz notlarizi alarak doktorunuza danisin. kullanilan maddeler zararli olur mu diyerekten. Daha cok kucuk cunku
Anesa GUBILIK evet doktora danışacağım. Baktim dediniz siz yapmayı düşünür müsünüz peki ? Gluten diyeti Hacamat Cim suyu vs yazıyor ben baktım da. Sanırım 6 aydan sonraki bebeklere uygulanıyor 🤷🏻♀️
DuyguCeylanDuru_ Mora Bebek dediğin 2 yaşında ki zaten 6 aydan sonra yapılabiliyor. Bu kadar anormal ne var anlayamadım?
Anesa Minnakseven evet arkadaşım gönderdi benim bebeğim 19 günlük henüz biz uygulayamayız sanırım bunları
Anesa DuyguCeylanDuru_ benim arkadaşımda 3 yasindaki oğluna düzenli olarak yaptırıyor ve hic hasta olmaz oglu MasaAllah. Ben de hamileyken yaptiracaktim ama korona girdi araya yaptiramadim.
hafsahamza Anesa canım sanki gebelere hacamat yapılmıyordu yada sülûk le de karıştırıyo olabilirim bende önceki gebeliklerimde yaptiricaktimda gebelere yapılmaz dedi ama şuan unuttum hacamatmiydi sülükmuydu
Mora @DuyguCeylanDuru_ ilk kez duyuyorum çocuklara da yapıldığını o yüzden şaşırdım, bebeğe derken ben sizin çocuğunuzun iki yaşında olduğunu nereden bilebilirim genel manada soru cümlesi içinde söyledim.