ilknurarikan Kızlar merhaba bebek bezi numarası neye göre değişiyor tam olarak?? Bebeğim 2 ay 3 günlük 4.795 kilosu 2 numara beze geçilir mi?
_tospikannesi ilknurarikan bez numaralarının belli kilo agırlıgı var mesela 2 numara üzerinde yazar 3-6kilo olması lazım geç bile kalmışsın 🤗
EsofmanliSevketHoca ilknurarikan Bence geç bile kalmışsın 2 numaraya geçmek için ,boğum yerlerini sıkar artık yenidoğan sen direk 3 numaraya geç bence biraz da bol olsun yavrularım yanıyor zaten bu sıcaklarda😉
Deletedmom381 ilknurarikan kilosuna göre ve bezin taşma durumuna göre. Kızım ne zaman büyük abdestini bezinden taşırdı o zaman bi numara büyüttüm. Yaşıtlarına göre basen kısmı biraz geniş , bebeğin yapisi da önemli. Sadece kiloya bağlı kalmamak lazım
EsofmanliSevketHoca ilknurarikan Bir kutu al dene şimdiye kadar 1 numara sıkmadıysa yavruyu 2 de daha rahat eder annesi sen bugün hemen başla inşAllah😉
Masalikoo Kuzum 3 numaraya geç tabı sıkıyordur o,benim kızım 1 ay 5 günlük 3 numara kullanıyorum 2 numara bile artık sıkıyordu 4-5 gün oldu geçeli
Deletedmom348 ilknurarikan Yazın ben bir beden büyük kullanmaya başladım. İz yapmıyor rahat oluyor. 3 buçuk aylığız. 3 beden kullanıyoruz. 4 e geçicem
Bebibebi ilknurarikan bn bacaklarını sıkınca bi numara büyüğe geçiyorum kızım şuan 1 ay 2 günlük 2 numara bile sıkıyor
ShrBakar ilknurarikan 45 günlükken 3 numaraya geçmiştik kakası taşıyor diye Molfix bezi hala devam 5 ay 18 günlük 4+ kullaniyoruz