EsofmanliSevketHoca Admsmyrgktg Kalça ultrasonu için Sami ulus beştepeye yönlendirmişlerdi , burun kıvıra kıvıra ama 🤣 doktordan çok memnun kaldım 10 dakika rahat bakmadığı yeri kalmadı sağolsun personelde çok iyiydi ,tavsiye edebilirim yani😉
Admsmyrgktg EsofmanliSevketHoca ultrason için sırayı nasıl aldınız acaba şehir hastanesinde bize 2. Ayında ddiler
AlyaBademm EsofmanliSevketHoca hangi doktor acaba.soyleyebilir misiniz. kalcayla ilgili sorunu var bebegimin
Sum_17919 SerenBulut merhaba doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim acaba ben de otaya gidiyordum bıraktım malesef
Arasannesi SerenBulut rezalettı Ali Bilgili.siz kıme gıdıyorsunuz.ben hayatımda okadar ılgısız ve bılgısız doktor gormedım
SerenBulut Admsmyrgktg 500 tl muayene ücreti.Ama biz sağlık sigortası yaptirdik.Boylece olduukca uyguna geliyor
EsofmanliSevketHoca Admsmyrgktg Bizede 3. ayı denmişti , aynı gün çektirdik ultrasonu ama normalde randevulu , rica ettim tekrar getirmeyim bebeğimi diye aldılar hemen ,sağolsunlar
dertlikerkenez Admsmyrgktg merhaba eğer siz ya da eşiniz SGK lıysanız tamamlayıcı Saglık sigortası bebek+anne ya da babaya yapılıyor bebek 14 günlük olduktan sonra yapılabiliyor oğlumla bana yaptırdık özele gidecekseniz çok daha ekonomiğe geliyor
SerenBulut Admsmyrgktg Hayor dogumdan sonraki surecte yaptirmistik.Baktik giderler cok fazla oluyor yaoalim demistik cok ta iyi olmuştu
Admsmyrgktg esra0474 evimize çok yakın orası doktoru muayene ücretleri falan nasıl acaba? Bide memnun musunuz
Admsmyrgktg dertlikerkenez ikimizde sgk lıyız eşimle. Nasıl oluyor acaba fiyat olarak falan paylaşırsanız çok sevinirim
EsofmanliSevketHoca AlyaBademm Ultrason da görüldü ise sorun ona ortopedi bakıyor diye biliyorum ama benim gittiğim doktor Mehmet Mustafa Yılmaz çok ilgilendi sağolsun
Admsmyrgktg yasemnugr06 orda Doğum yaptm şimdiye kadar da oraya gittim ama çok kalabalık 2 dakika anca durabiliyoruz sorularımı bile unutuyorum açıkçası