Balteknem Merhaba anneler 4 aylik olucak kizim suan 3.ay 27 günlük acaba tek gogusu kac dk bosaltir emmesinden hic hayir yok bir cekiyo sadece ac mi degilmi blmyrm dun emmedi ve uyudu😐 cok morelim bozuldu
EsofmanliSevketHoca Balteknem Ben 20 dakikadan az tutmuyorum hele ki ,bu sıcaklarda daha uzun ve sık emziriyorum sadece anne sütü alıyor çünkü..
Deletedmom334 Balteknem 4 aylık bebeğim var, 5 dkda boşaltılıyor, çene kasları geliştiği için daha iyi çekiyorlar
peksokomelli Balteknem bence böyle net bir süre yok. Mesela biz 3 aylığız geceleri en fazla 7 dk emiyor ama bir çekişi var, sömürüyor memeyi hemen uyuyor. Ama gündüzleri yarım saat kadar kalabiliyor keyif yapıyor çünkü. Açsa çok ağlar bence ordan anlarsınız.
Balteknem EsofmanliSevketHoca gece oldumu 5 dk bile emmiyo mecbur gogus degistiriyorum ve artik okadar kisa emiyoki ne yapcagimi sasiridim
Yenianne0103 Balteknem canım benim oğlum da 4 aylık bugün doktor 4-5 dk da doyar gerisi dişini kaşıyor dedi:)
Handeay7 Balteknem canim bence göğüs degistirme bende daha uzun tutmak için iyle yapmıştım fakat bebegimde sebepsiz aglama krizleri basladi bir profa gittik ve ben daha soylemeden emzirirken göğüs degistiriyor musun diye sordu. Tek göğüs emzirmek gerekiyormus eger doymazsa yarim saat sonra digerini vermeliymisiz.
EsofmanliSevketHoca Balteknem Sütünün akış hızı nasıl, yavaşsa hemen sıkılıp bırakıyorlar çünkü , çok hızlıysa da boğulma korkusu oluyor , 5 dakika da olsa sen sık sık emzir daha sonradan başladıysa bırakmaya, düzelecektir , ne kadar emzirirsek o kadar kar 😇
Balteknem EsofmanliSevketHoca atak donemi birde el hep agizda dis sicakta elimden geldigi kadar sık emziriyorum bazende cok mu sık emxiriyorum da sıkılıyo diyorum bir cekiyo etrafa bakiyo merakli cektimi bazen sutle birden cikiyo bazen cok hizli cekiyo gerci dogdundundan beri hizli cekiyo asla dinlenmiyo
EsofmanliSevketHoca Balteknem Bizimkide aynı emin ol ,şu an bile sağ eline hayranlıkla bakıp yumruğunu ağzına sokuyor🤣🤣🤣 Bizde de çekiştirme çok oluyordu özellikle sol göğsümü verdiğimde sonra farkettim tam ememiyor pozisyonunu düzeltiyorum tam tuttuğunda bırakmıyor😇 İşte öyle öyle büyüycekler İNŞALLAH annesi 🥰
SinyorinA Balteknem benimkide ayni canm atak dönemi heralde iki firt cekiyor etrafina bakiyor sonra bidha cekiyor bazen doymadigini dusunuyorum sık emzirmeye calisiyorum 3ay 11 gunluk
EsofmanliSevketHoca Balteknem Valla ben uyandırmıyorum ,dediğin gibi zaten acıktıklarında ağlayarak uyanıyorlar
Balteknem SinyorinA sizin daha yeni allah yardimciniz olsun 19 gunumuz kaldi sabrediyorum gecicek diye
Bugra2020 SinyorinA aynı benimkide emiyo bi yüzüme bakıyor birdha tutuyor mememi baska yere bakıyor😂🙈hep etrafı gezmek bakmak istiyor geri geri emekliyor.hep ilgi hep 24 saat yanyanayız.
Balteknem Deletedmom334 kac saatte emziriyorsunux peki ben yarim saatt gectimi emzieyrm yumsak oluyo mutlaka sut vardir herlde benimde 5dk yumsak oluyo suluksuz cekiyo birde cekip cekip birakiyo
Deletedmom334 Balteknem gündüz saat başı emziriyorum, gece de 2 kere kalkıyor, hızlı çektiğinden çabuk da doyuyor kendisi bırakıyor memeyi zorlasam da almıyor
Deletedmom334 Balteknem memeler depo değil fabrikadir, yani süt birikecek diye beklemeyin, emdikçe süt üretir, ne kadar emerse o kadar süt