ozgevolkan Merhaba korse kullanıp da memnun kalan zayıflayan var mı ? Var ise instagramdan hangi siteyi önerir siniz ?
Cutebaby ozgevolkan owli Doğum sonrası korsesi çok memnun kaldım bebekformda satılıyor 100 TL’ye almıştım çok kaliteli ve güzel instegram daki gizem zor da bu ürünü kullanmıştı
ozgevolkan Prensannesiyim peki şuan ki olduğum bedeni mi sipariş edeyim yoksa hamilelikden önce ki bedeni mi seçeyim ? Sonuçta eski bedenime dönmek istiyorum ya biraz sıkarmış ama vücudu topluyor diye duydum 🙈😊 Kusura bakmayın ilk kez kullancam
Prensannesiyim Şu an hangi bedendyseniz bi önceki bedenini sipariş edin örneğin şu an L ise M sipariş edin M ise S
ErtugrulAnnesii Prensannesiyim Göbeğimizi ölçüyoruz ama şuan ki beden olmuyor mu? Ben de alacağım da bu söylediğiniz kafamı karıştırdı
ozgevolkan Prensannesiyim şuan XL ile L arası değişiyor kıyafetde. Eskiden ise M bedendim en iyisi tam ölçeyim demi zaten internetten sipariş geçin diyorlar çok yoğunlarmış bende yurtdışında yaşıyorum bakalım nasıl olacak
ozgevolkan ErtugrulAnnesii Yamune korse bana instagramdan yazmış şimdi gördüm. Göbek deliğinizin yaklaşık 4 parmak üzerinden ölçün demişler
Prensannesiyim ozgevolkan lateks yukarda sütyenin oralarda fazla sıktığı için etin fışkırıyo kötü görünüyor askılı o açıdan daha iyi
ErtugrulAnnesii ozgevolkan evet biliyorum canım ben de sipariş vericem bugün ölçtüm ve şimdiki bedenim üzerinden sipariş oluşturcam yani L ise M niye veriyoruz, olmazki🙈 bunu anlamadım🤦🏻♀️ Ben latex alıcam.