Epty Bayanlari kizlerimde döküntüler mevcut 5 gündür azar azar veriyorum 1 hafta önce 1 yaş aşısı oldukları için aşıya yordum döküntüleri sizler yaşadınız mı tahinden sonra kırmızı döküntüler
Aysegulbesyo Epty döküntü yüzde mi oluyor birde bi kızarıyor sonra geçiyor mu yüZ bölgesinin farklı yerlerinde ??
ma9419 Epty benim öğrencim de tahin ve susam alerjisi vardı azıcık bile yese burnu kanardı ve bütün vücudu kızarırdı. Alerjik riski yüksek besinleri uzun bi süre vermeyi düşünmüyorum kendi çocuğuma naçizane. Çilek, bal, tahin, susam gibi
Epty Aysegulbesyo yüzlerinde yok hiç ellerinin üzerinde kollarında bacaklarında tek tük yok kırmızı sinek ısırığı gibi duruyor 3 gündür sönmedi hiç
Epty 1 yaş aşısı alerjiyi tetikler diye birşey duydum doğrumu acaba bugün farkettim oğlumun kol direseğinde egzema çıkmış hiç olmazdı ilk zamanlar kulak arkasında vardı sadece
Epty meslis öylemi döküntüler nasıldı nerelerindeydi tarif edebilir misiniz Birde aşıdan sonra kaçıncı günde çıkmaya başladı bugün ateşde oldu kızım da endişeliyim hastaneye gitmeyede korkuyorum
meslis Epty 2 3 gün sonra kollarında çıkmaya başladı sinek ısırığı gibi şimdi hemen hemen her yerinde var.
meslis Epty ateş olmadı götürdüm alerjik reaksiyon dedi ilaç verdi 3 gündür kullanıyorum ama geçmedi yarın yine gidicem