Efendikadin 50 günlük bebek sürekli aglior doktora goturdum burnu cok tikali iltihap kulagina kdar etki etmis kulagi agrio ama genzide dolu gibi doktor 10tane igne yazdi iltihap icin dusuk doz zararli deilmi lutfen cevap verin
gzmemr Efendikadin içiniz rahat edecekse başka bir doktorada götürün bence …iğne bebek için çok zor olur 🥺
UraSsmom Efendikadin Ben olsam iğnesiz Bi tedavi varsa isterdim canım 10 iğne bebek için ağır olabilir ama doktorunuz verdiğine göre tabiki zararı olmaz sadece canı yanmasın diye başka Bi yolu varmı diye sorardım doktoruma.
GUBILIK Efendikadin doktor oglunuza birsey yapacak seyi neden versin. Ilerlemis demek ki. Siz tedavinize devam edin lutfen. Cok gecmis olsun 🙏
kdrcnbln Bi bilgim yok üstte kalsın.. Eğer doktorunuza güveniyorsanız zarar vericek bişey değildir elbette içinizde şüphe varsa başka doktora da gösterin
cavrosay6 Efendikadin bence korkmayn.sonuçta doktor yazmiş iyneyi başkalari diyl.yaptirmalisnz bence.
Pisi Efendikadin buradakilerin hepsi doktor değil sonuç olarak siz be kadar bilirseniz onlar da onlardan bilecek. Doktor bebeğinize zarar verecek bir şey sunmaz. Tedavisi iğne ise tabi ki kullanın. İçiniz rahat etmediyse buradakilere sormak yerine başka bir doktora danışabilirsiniz bence.