NhtEg19 Merhaba arkadaşlar oğlum isilik oldu devamlı oluyor ama yüzünde de oluyor siz nasıl başa çıkıyorsunuz hergünde yıkıyorum siz neler yapıyorsunuz
AomineDaiki NhtEg19 canım yıkama suyuna 1 yemek kaşığı nişasta karıştır o suyla vücudunu yüzünü yıka geçtiğini göreceksin 1 günde bile farkı göreveksin
Zeytin_gozlum NhtEg19 canım ilk doğduğunda benim kızımda da olmuştuk tek çaresi ılık suyla hergün duş aldrmak bide ince giydirmek.terlememesine dikkat et terledikçe artıyor geçmiyor.
AomineDaiki Synmannesi tabikide zarar vermez ben çocuğuma uyguluyorum.. ki buğday nişastası neden zarar versinki bitkisel bir ürün..
AomineDaiki Synmannesi daha dün kızımın heryeri sıcaktan isilikti sırtı göğsü kolları .. nişastalı suyla yıkadım yatırdım sabah geçmişti hepsi
Synmannesi AomineDaiki şimdi ben bugün Banyo yaptırmayı düşünüyorum şimdi onun kovasına bir kaşık nişasta atacağım öyle mi ve bunun da ikiyecağım sonra da yüzünü silecem doğru mu yanlış bir şey yapmayayım gözlerini filan yakmaz değil mi
AomineDaiki Synmannesi aynen böyle.. eğer yüzünde yoksa yüzüna uygulamanıza gerek yok ama hiç bir zararı yok
AomineDaiki Synmannesi içiniz rahat etmeyecekse önce normal yıkayın en son banyodan çıkmadan nişastalı suyu tüm vücuduna gezdirin ve durulamayım..
Berii Vala bu sıcaklar hepimizin bebişlerini isilik yaptı 🤦🏼♀️ Bende hergün küvetine su dolduruyorum içine biraz da tuz atıyorum öyle yıkanıyoruz
AomineDaiki Synmannesi ozaman ya kendi elinizle yada pamuk yardımıyla yüzünede uygulayın.. bana bunu kızı atopid dermatit olan bir arkadaşım söylemişti.. kendisi uyguluyordu Allah razı olsun.. çünkü bende hametan mustela ne varsa kullandım sadece bu fayda etti..
Afrazynp Canım benim kızım da oluyor Ben doğal Kayatuzu aldım bir aktar dan suya koyup bıraz Pamuk’la birlikte pansuman yapıyorum çok faydasını gördüm denemeni tavsiye ederim
Synmannesi AomineDaiki az önce kızımı yıkadık yıkama kovasına bir yemek kaşığı nişasta döktüm onunla yıkadık bakalım işe yarar mı Allah razı olsun gece de silcem nişastayla ya da yarın
Afrazynp Synmannesi isilik bende de oldu kendım de denedim önce sonra kizima sürdüm yakma olmuyor ama Kaya tuzu olmasına dikkat edin
Asaf2019 Ben bir bardak su ya bir kaşık nişasta ekleyip pamuk ile sürdüm akşam yatmadan sabah uyandığımda cok az kalmıştı ben bıle şaşırmıştım deneyin istersenız
Synmannesi Asaf2019 az önce kızımı yıkadık yıkama kovasına bir yemek kaşığı nişasta döktüm onunla yıkadık bakalım işe yarar mı