Zeynepppppp Kizlar bugun kizimin dil bagi kesildi ama cok huzursuz agliyo surekli acaba agrisi acisimi var
Ozgemir05 Zeynepppppp ayy nasıl yaptın canım bebeğin kaç aylık benim de bebeğimin var bebeğim 2 aylık
Zeynepppppp Ozgemir05 4 aylik olcak ayın sonunda cnim 6 aydan sonra damarlandigi icin anestesi verip yapiyolarmis bnde kestirdim mecbur icim gitti aglamasina ama bi makaslla doktor kesti cokta kanamadı çok şükür tek huzursuz biraz ondan mi bilmiyorum😣
Ddmyvz Zeynepppppp canım kbb mi yaptı yoksa çocuk cerrahi mi bide muayne esnasinda mi kesiyor yoksa ameliyat gibi mi?
Zeynepppppp Gokubcera dil alti bagimiz oluyo ya bebegimin baya öndeydi dilinin ucuna dogru dili tam cikmiyodu disari
Aselin-annesi Öncelikle geçmiş olsun Prensese dil bağı olduğunu çocuk doktorunuzmu söyledi yada onun için başka bir bölüm doktoruna mi gösterdiniz bende supeleniyorum ama ilk sorduğumda daha belli olmaz demisdi doktorumuz kızım şuan 3 aylık dilin ucu gene hafif v şeklinde🤔🤔
Goncaerdem Geçmiş olsun. Biz 3 günlükken kestirdik. Emekte zorlanıyordu dil bağı yüzünden. Dil bağı kesilince rahat emmeye başladı.