Deletedmom315 Kizlar şimdi ben 2 ay önce doğum yaptım .ama adet olmadım tabi daha. Spiral taktırmak istiyorum ama ne zaman taktirilir adetken mi takılıyor kesin bu.
Dudu-123 Deletedmom315 galba dogumdan sonra 40 gun icindd olmasi lazim ama emin degilim bende merak ettim
Zeynepaysimam Deletedmom315 sezeryan doğumdan 75 gün sonra takıyorlar sağlık başkanlığı böyle bi karar vermiş devlet hastanesinde , adet olmasan bile doktor test yapıyor beta değerine bakıyor hamilelik yoksa takıyor
Deletedmom315 Zeynepaysimam tam 75gun mu yoksa gecsede 75 günü olur demi 😅 adet felan olmaya gerek yok o zaman öyle mi canim
Deletedmom315 Glll44 rahat takıldı mi acıdı mi aderliyken daha kolay oluyor diyorlar ya o yüzden sordum
Zeynepaysimam Deletedmom315 min 75 günü doldurmak şart , rahmin kendini toparlaması için , tabi ki 75 günü geçse de olur
Glll44 Deletedmom315 zor bisey degil 2 dk anca suruyo yani zaten o ara seninle konusuyolar hissetmiyosun bile :)
Deletedmom14 Doğum sonrası ne zaman adet olacağını garantisi yokki. Bende 2 hafta önce taktırdım ama daha adet olmadım. Nirmlade adetliyken de , doğum sonrası o şart aranmiyor