Aysemela Kızlar pazartesı 40 m cıktı bu sabah kanama basladı adet mı oldum yoksa daha kesılmedımmı kahverengıye donup akıntı seklını alıp bıtmıştım anlamadım valla
Tugbacolak Aysemela bazılarında kırkı cıkınca normal adet kanaması baslarmıs canım annem öyle demıstı benımde kırlım cıktı ancak hala lekelenmeler var 2 aya kadar surebılırmıs
Snmtt Aysemela benimde oldu bende adet oldum sanmıştım bi 15 gün aralıklarla sürdü sonra bitti tamamen
Aci Aysemela canim benimde 40 im da oldum 10 gün falan sürdü sonra 5 gün sonra tekrar başladı az az geldi 5 gun de o sürdü bakalım bu ay bende bekliyorum olacak mi tekrar diye
Snmtt Aysemela namaz kıldım ben ama ilişki yaşayamadık bi iki gün kanama duruyordu o zaman belki. Ama sonra tamamen kesildi zaten
ikizkizannesi1 Ben 40im bitttigi gun adet oldm. Ama ikiz dogum yaptm suan 9 aylik oldular 9. Aya girdigimiz gun bitti kanamam😅 hep devam etti 9 ay boyunca
Aysemela ikizkizannesi1 buda degısıkmış doktor sordum bı ılac onerdı sıze soylım bılırsınız belkı Ponstan Forte 3*1 başla Dedı