Defnekuzuu Arkadaslar yazın için uygun ilk adım ayakkabı önerisine ihtiyacım var. Bi tane aldım bebeğim yürüyemedi hep takıldı ayagına, yeni yürümeye basladı
Bgmbgmbgm Defnekuzuu arkadaşlarım vicco marka kullanmıştı çok memnunlardı ben de yürüme zamanı ondan tercih edeceğim🍀
Mommy_ Defnekuzuu Vicco aldım çok memnun kaldım. Yeni yeni yürüyorsa bi tık daha bekleyebilirsiniz. Tam anlamıyla yürüdüğü zaman ayakkabı öneriyorlar.
SeverusSnape Defnekuzuu annem sağolsun kızıma sürekli ayakkabı alıyor. Ben ilkadım olarak Vicco alacağım, önemli olan bileği tam kavraması, hafifliği ve esnekliği. Annemin aldıkları biraz ağır olduğu için ayağını kaldıramıyor.
Jfm Sallabas nasıl bir şey aldınız? Birde yürümeye yakın mı giydirmek gerekiyor yoksa yürümeye başladıgında mı?
SayMyName Jfm tam anlamıyla yürümeye başladığı zaman giydirmek gerekiyor ayakları yürümedği aşamada çok yumuşak oluyor bebeklerin . Bir de evde hiç çorap giydirmeyin zemini hisseden bebekler parmak ucunda yrümez , zemine tam basarlar .
Defnekuzuu Bgmbgmbgm Bgmbgmbgm ben de vicco aldım berry ayakkabısını ama kenarları geniş olduguiçin yürüyemedi hep takıldı, internetten aldım şimdi iade etcem mecburen
Bgmbgmbgm Defnekuzuu yaa üzüldüm.. bi tanıdığımızın oğluna adidasın ilk adımını almıştık Sert tabanlıydı filan bayağı iyiydi, onu da bi deneyin isterseniz🙏🏻