Lizbon Cansuu1 Bizim aşı takvimimiz 3,5,13. Aylarda olmak üzere düzenledi doktorumuz. Yani rota aşılarıyla beraber olduk. Menenjit aşısının da her iki dozunu olduk. Hem A Hem B tipini. Nimenrix 300’e yakın da bexsero 400 küsürdü canım.
Cansuu1 Deletedmom318 Deletedmom99 merhabalar oglum 23aylık yaptırmak ıstıyoruz. Doktorumuz sehır dısında mesaj atmıstım 1 doz nimenrix, 2 doz bexsero yapılacak dedi. Yani 3tane mi aşı olacak anlayamadım kaç aşı ne kadar arayla.. Yan etkısı var mı her türlü bilgiye ıhtıyacım var acıkcası
Deletedmom99 9 aydan küçükse 4 doz bexsero 1 yaşından sonra da 2 doz nimenrix olarak planladı doktorumuz ilk doz bexseroyu 4 aylıkken yaptırdık
Deletedmom318 Cansuu1 Yan etkisi bizde yapmadı. 1 yaşından sonra nimenrix tek doz bexero 2 doz yapılıyor. Her iki grup aşı da önemli. İkiside başka grupları içeriyor
Deletedmom318 Cansuu1 Ben 3 doz bexero 1 doz nimenrix yaptırdım. İlk iki dozu 2 ay ara ile yaptırdım. Son doz pekistirme dozu olduğu için 6 ay sonra yapıldı. Doz başına bexero 450₺ nimenrix 280₺