Kiz_annesi Kizlar 64 gunluk bebegim var . Dışarı çıkıyoruz malum havalar cok sicak gunes kremi almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız marka var mi? Ben herseyini sebamed kullandığım için sebamed düşünüyorum bi de sizden fikir alim dedim
glslnn Kiz_annesi doktorumuz solante bebies önermişti onu aldım ama içeriğinde zararlı bir madde varmış, onu kendime kullanacağım :( trukid aldım tekrar oğlum için
pollyophelia Ben içeriği bitkisel olan bir marka buldum koruma faktörü 50 üzeri bebekler için de güvenilir. Mediflorafarm diye aratabilirsiniz. Onun dışında da Trukid, badger, mustela ve incia da temiz içerikli zararlı kimyasal içermeyen markalar.
annebusesi Mustela almıştım geçen sene çok memnun kaldım. Yinede by sene incia denemek istedim sinek kovucuyla set olduğu için daha avantajlı geldi ama sürümü zor. Biter bitmez tekrar mustela alacağım normal krem gibi zor sürülmüyor. Sebamed de yoğun kıvamlı oda zor sürülüyor
Mihrimah61 Kiz_annesi 6 aydan önce organik bile olsa güneş kremi önerilmiyo canm snnki çok çok küçük güneşten koru bence
Yasamasebebim Kiz_annesi minorisbaby sipariş edicem canım ben doktorum kullan demişti hem de mühendisinoglu öneriyor şuan indirimde 120₺ 100ml olması lazım
glslnn RundownMom trubaby water play olanını almıştım, bir de tavsiye üzerine bioderma’nın photoderm kid mousse olanını aldım Kullanımı aşşıırıı rahat 😌
glslnn RundownMom trukid kötü değildi, özelliği suda da korumaya devam etmesi ama bebeğim cok küçük olduğu için biodermanın sürülüşü daha kolay geldi bize. Ona kullanamadıklarımı da kendimize kullanıyoruz mecbur 😂
RundownMom glslnn evet tek olumsuz tarafı o sanırım. Benim kızım da 6 aylık sürüşü çok mu zor diyorsunuz🙇🏻♀️
glslnn RundownMom biodermanın ürünü kopuk şeklinde olduğu için sürmesi cok rahat :) ama aklınız trukidde kalacaksa onu tercih edin :) benım oğlum bembeyaz sürekli kullanmam gerekiyor o sebeple kolay sürüleni tercih ettim :)