GamzErva Kızım 6 aylık oldu aka gece uykuları hala düzene girmedi tam uyudu yatırayım diyorum kalkıyor 12den aşağı uyumamayı 1 haftadır kendine huy edindi adeta çalışmaya başladığımdan beri öyle gece 2 saatte 1 bazen de saat başı kalması da cabası uyku eğitimi dedikleri şeyi ben yapamıyorum yokmu bunun bir çözümü 😪🥺 ona da bana da çok zor oluyor gerçekten 6 ayın yorgunluğu var dinletemiyorum ne kendime ne bebeğime istediğim özeni gösteremiyorum😓
[silindi] GamzErva Gün içinde sizin evde olmayışınız da etkiliyordur 😔 rutin oluşturulsa düzene girer muhakkak. Allah yardımcınız olsun uyumayan bebek çok zorluyor gerçekten.
Mervclk GamzErva bizimde önce daha iyiydi 5. Aydan sonra başa döndü resmen gece uyumak istemiyor yatağın içinde dönüyor sürekli gündüzleri hep mızmız sürekli ağlıyor son zamanlarda çok yoruldum her saniye ilgi istiyor
Deletedmom21 GamzErva sanki benim beeğimi anlatmışsın emin ol aynı 6 ay 28 günlük dün gece 2 buçukta yattı gece bazen yarım saatte bi uyanıyor bazemde saat başı ama kendimi üzmüyorum düzene girecek elbet diyorum bende çok yorgunum ama ne yapalım
umaydilara GamzErva tek çaresi sabır. Sabredin bnm bebeğimde öyle zarzor uyutuyorum tam uykuya dalıyotum uyanıyo. Haydaaa baştan bi daha. Olsun naapim sağlıklıya bebeğim geçecek bu günler
GamzErva [silindi] rutin de denedim fakat her zaman düzenli uyulmuyor ki😓 mümkün mertebe uymaya çalışıyordum fakat işe başlayınca kaldı