Yaseminblkr 18 ay zor bir donem iyce memeye yapisiyorlar.
Ama sabredersen ilerde biraz anlayisi gelisince biraktirmasi daha kolay oluyor bence.
Ben önceki hafta geceyi bıraktım sonrasında gündüz 4 e düşürdüm 3 gün fln sonra bir sabah verdim ve finis🤭
23 aylik zaten biraktirma zamani gelmişti cok şükür asiri zorlamadi sadece uykulu oldugu zaman meme diyo ama israr etmio cok sukur cokta emerrdi kendi anladığıniz üzere.
Ne zaman kucağıma gelse hemen dikkatini baska yöne cektim yicecek fln verdim hemen yemesi bile farketti istahi açıldı bosa memeye guveniyomus onu anladim.
Memeyle emzigi birlikte birakmasi zor olur emzik tiryakisi ise once meme isini birak derim emzik kalsin suanlik.
Benimki 18 aylik bırakmıştı memeyi ilk bikac gün uykuya gecerken verdim agzi oyalansin diye hatta artik hic istemiyor bile.
Gece uyanmasi cok sorundu benim icin suan hala 2 defa uyanıyor biberonla sut flnda almadi dilersen öyle deneyebilirsin.
Gece uyandıkca su verende var ama ben biseye alismasin diye ihtiyac duymadikca vermedim.
Pipetli sise cok iyi oldu bu donemde ztn git gel meme yapıyordu hep yalandan suan hep ondan su icio onla meyve suyu sut flnda verebilirsin seninki severse.
Bol bol öp oksa oyna değişik bisiler yaptir.
Yeni bir oyuncak alabilirsin özellikle bebek pelus hayvan fln sade uyurken ver ona siginir.
Her meme istediğinde anlamasa bile oğlum artik meme yok sen büyüdün abi oldun dedim gün içinde de ara ara tekrarladim hep ona.
Annenin kararli olmasi en kolay bıraktırma sebebi imis uzmanlarin görüşü kesinlikle öyle bende hala o donemde olduğum için buna katılıyorum. Insan cok üzülüyor ama bi yerdr okudum sevinmeli anne diyor bebegi büyüdüğü icn bunu düşünüp mutlu oluyorum gözlerim dolu hep..🥰
Mecbur degilsen biraz daha devam et derim ama surda kalmis kac ay ki🤗
Geceleri su fln verdim pipetli siseyle iste ilk geceler salladim biraz hala salliyom kendi uyumazsa insallah bidaki aya bitmis olur tamamen en gec 🥰
Hic igrendirmedim en son sabahtan sonra hic memeyi acip göstermedim ne zaman kucağıma atlicak olsa hop aldim kucağıma camdan baktirdim oyuna yönlerindirdim bu gece yatmadan meme istemedi mesela cok şükür 🤗
En ideali azaltarak kesmek günde diyelim 6 defa emiyosa 4 düşür geceleri devam et ya da tersi iste. Ilk 2 gece biraz zor oldu ama daha küçük olsa hic zaptemezdim diye düşünüyorm.
Gece uykuya geçmesinde istedi hep meme ama babasi uyutunca istemedi hic sizinde baba yardimci olursa daha kolay olur🌹