Elzem Arkadaşlar herkese iyi akşamlar 8 gün önce Doğum yaptım fakat sütüm damla damla geliyor sütü arttırmak için ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz herkese şimdiden teşekkürler
Birannebirogul Elzem sürekli emzirmek uyumak aşırı bollll su ve bana dut incir kayısı üzüm kompostusu da iyi gelmişti stresten uzak durmak bide
ElifAlmila Elzem humana stilk çay bestlak damla hurma 3 litre su uyku ve sadece olumlu düşün sütüm var Diye sakın etrafı dinleme bol dereotu ye sıcak duş al gögüslerine masaj yap. İnşallah tez zamanda gelir 😊
Egemen09 Elzem en önemlisi stresten uzak durmak seni strese sokan insanları yanından kov bu kim olursa olsun sonrası kendiliğinden geliyor 3 aylık bebeğim var ve ilk günden beri mama veriyorum eşimin ailesi sıkıntı strese soktuğu için
ant331 Elzem sıcak duş, bol emzirme, rezene, kimyon,su, hurma, protein, olumlu düşünce,uyku sütün kaynağı bunlar canım
mehtapca06 Sütün geç geliyor olabilir moralini bozma üzüntüden sütün geri gider Rezene çayı iç badem falan tüket
Elvn94 Elzem inciri kaynat ic suyunu inciride ye birde promalt bu ikisini uygula kesnlikle sutun artar bide bol su bol dinlen
Elifdurumm Rezene çayı çok iyi geliyor kuru incir su badem ve bol bol iyi düşün gelecek diye düşün benimde sütüm geç gelmişti hep bebegimin ağzının kenarından sütlerin aktığını hayal ederdim 😊☺
Ahimess Elzem humananin çayını iç. Sütlaç ye bol su iç ( günde 3 litre daha fazla içersen de olur ) ilk zamanlar benimde öyleydi ama Birde benim sütüm kızıma yetiyor yetiyor dedikçe çoğaldı moralini bozma Allah’ın izniyle gelir ☺️ Zaten sütun yetmiyorsa aglar durmaz huzursuz olur. Bugünlere de dikkat et ilk günler çok önemli sarılık olmaması icin
Sarisey Elzem hastane tipi sut sagma makinasi uzerine tanimiyorm. Kesinlikle arttiriyor. Kiralayabiliyorsunuz