Srpozcan Arkadaşlar isilik için ne yapıyorsunuz her gün duş aldırıyorum ama yine de geçmek bilmiyor bebeğim 7 aylık
AryaBorte1 Srpozcan ben de aynı her akşam yatırmadan aldırıyorum ama daha da artıyor. Şimdi öğlen de yaptırıyorum. Bugün doktora gittik jel verdi bakalım geçecek mi
Ozgek Srpozcan benim de ole oglum isilik 7baylik ilk bas korktum gida alerjisi sandim . Denize sokup cikardim . Coknsukur azaldi
bsrkrgx Srpozcan bugün doktora götürdüm bunun için, bol bol yıka herhangi bir krem kullanma gözenekleri kapatıp daha çok artmasın dedi, serin yerde uyusun terlediği anda kıyafet değiştirmemi istedi umarım geçer çok kötü oldu
Urasdeniz38 Srpozcan benim oglusumda 7 aylik ve kiloluda ben gunde 2 3 kere dus aldiriyorum cok sukur gecti…birde olabildigi kadar ilik suyla dus aldirin
Srpozcan zuzula daha önce bende almıştım ama isilik için vermemişti cildi kuru diye vermişti tekrar denerim umarım geçer teşekkürler
Denizulas-21 Srpozcan canım geçmiş olsun bizde de 3-5 gündür vardı post açtım hatta foto attım ama günde 2 kere duş zıbınla bırakma ne yaptıysam olmadı arttı sanki büyüdü kabarcık oldu bugün doktora götürdüm sinek yada böcek ısırığı olabilir dedi jel ve şurup verdi inşallah geçer Ya bir kolunda var sadece kırmızı kırmızı kabarcıklar yani ilerlerse muhakkak götür
Esincagan Srpozcan ben a 101 deki badem yağını sürdüm aynı gün geçirdi canım. Duş aldırsak da hergün havalar sıcak yine oluyor dene bi derim. Ben kafasındaki Konak için de sürdüm biraz beklettim geriye doğru taradım konakları geçti
Ece_cavus2019 Kızımın da gögsü kol araları ve alnı isilik oldu doktor nemli kalmasın terli kalmasın hergün duş aldır krem sürme dedi bebek pudrası daha etkili demişti