Snmtt H12345 benim en başlarda olmuştu ilk ay çok zorlandım 1.aydan sonra tutturdum şu an 3 aylık oldu daha yeni yeni benim desteğim olmadan kendi bulup emiyo. Ucunu ben ağzına vermeden alamıyodu ama şekerli suyun çok faydasını gördüm bazen ne varsa eskilerde var diyorum
H12345 Snmtt maşallah canım ne güzel. Şuan beni emmiyor sebebi nedir sizce ben bir sebep bulamiyorum 😥😥
Snmtt H12345 dönemsel olabilir dönem dönem bizde de aynı sıkıntı oluyo iştahı kaçıyo memeyi kesinlikle istemiyo ama ben hep zorluyorum. Hiç pes etmemek lazım
Nilnil H12345 aynı durumları yaşadık silikonla emerdi ben allmıştm hatta memeye cok düşkndü 40 ı cıkana kdr emmeyi bırakmadı 10-11 saat emdigi bile olurdu abartmıyorum kesnlkle yemek ble yiyemiyordum sonra 2 aylkken emziğe basladık 2 ay 20 günlkken memeyi bi anda reddetti önce yüzünü kapatarak emiyordum yüzüne tülbent atarak snra bi süreden snra işe yaramadı ayakta gezerek koşarak sonra kanguruda her yolu denedm ama asla bineron vermedm 5-6 saatte bir anca emiyordu ben onu uyutup o seklde emziriyodum önce ayagmda sallayıp uyutuypdum snra emiyodu o seklde deneym kanguruya koyun ama geçici bir süreç oldgnu unutmayın ve sonra ben 5. Buvk aya kdr devam etti ilk zamanlardaki gibi şiddetli dgldi ama yine de az ve gec gec emrdi ben emzigi bıraktım bırakalı düzeldi meger emziktenmiş emzik tok tutuyomus uyumak icnde emzik yetiyodu ztn veriyodum emziği uyuyodu yani emzigi bıraktktan 2-3 gün snra düseldi
Nilnil Nilnil bu arada slikonubda 3 aylıkken bi anda bıraktm meme ucum zaten yoktu ama çenesi güçlendiği için o kahvrrengi kısmın cogunu agzına koy o emdikçe çıkacak uc hc merak etme emmesi için illa uca ihtiyac yok o kahverengi kısmı emiyorlar zaten
sibellay H12345 su linkteki gibi https://www.akakce.com/gogus-koruyucu/en-ucuz-lansinoh-lacthassist-gogus-ucu-cikartici-fiyati,153177.html
sibellay Ayrıca yukarida da dedikleri gibi göğüsün kahverengi kismi bebeğin çok güzel kavraması lazım, göğüs ucu olması şart değil, güncel annenin kitabında da öyle yazıyor. 😊
sibellay Ayrıca instagramda annesutudoktoru var, onu takip edebilir, yazıp sorabilirsin de. Çok faydalı bilgiler paylaşıyor.