46467 Merhabalar ,yazmaya bile utanıyorum , sorunum ağız kokusu yani önceleri böyle bişey yoktu . Biriyle konuşmaya bile utanıyorum bu durum öz güvenimi fazlasıyla etkiliyor 😣 sizce ne yapmalıyım ☹️?
Seda_123 46467 Acaba dişinde apse gibi bişey mi var o koku yapar genelde ne kadar fırçalasanda faydası olmaz
Snglklc 46467 gizli çürük olabilir Bir kontrol ettirin. Birde sadece fırçalamak yetmiyor heleki etli yemişseniz diş ipi de kullanın bende öğretmen olduğum için ekstra özen gösteririm her akşam diş ipi ağız gargarası bunlarla çok ferah miss gibi oluyor ağız
eymenzeynep Kıl kurdu olabilir. Ağız kokusuna eşlik eden ağız akması popo kaşıntısı veya karın ağrısı var mı
Kuzum35 Bademcik taşı olabilir o da ağız kokutuyor, bir de eğer kabızlık sorununuz varsa ondan olabilir.
46467 Kuzum35 bademcik taşım yok tuzlu suyla gargara ediyorum taş yaranmaması için , ama kabızlığım var evet . Kabızlık nasıl ağız kokusu yapa bilirki🙄
Rizeligelin 46467 canım bol su tüket ve karanfil olsun ağzının içinde sürekli en müsait zamanında da dişçiye gözükmeni tavsiye ederim iltihap olabilir
Ereneren 46467 canım böyle bir sorunda eşimde vardı. Midene baktiralim dedım. Endoskopi yaptırdı, midenin sonunda kalın bağırsak başlangıcında ülser çıktı. İlaçlarla baya düzeldi ağzındaki kokuda gitti.