Ebru9360 Kolay olmadı tabi. Karantina çok işime yaradı benim. Eşim de evde olunca önce 3 aylıkken gündüz uykularını düzenlemeye çalıştık. Çok düzensiz uyuyordu çünkü. Ve 15-20 dk.yı geçmiyordu. Yaklaşık 1 ay sonra gündüz uykuları düzene girince gece uykusu da düzenli olmaya başladı. 8-8.30 arası mutlaka uyumuş oluyor şimdi çok çok ekstra bi durum olmadığı sürece. Tek sıkıntımız gece çok sık uyanması. O da biraz benim hatam. Her uyanışında aman ağlamasın, stres olmasın, acıkmıştır, susamıştır deyip her seferinde emzirdim. Haliyle buna alıştı zamanla. Şimdi de kıyamıyorum emzirmemeye. Yorucu oluyor çok ama evdeyim diye hadi biraz daha gece emsin diyorum. Okula başlamaya yakın azaltmaya çalışacağım. Deliksiz uykuya o zaman kavuşacağımı hayal ediyorum. 😅
Sabah 7 uyanış
İlk gündüz uykusu 8 buçuk- 9 civarı (1 saat)
İkinci uykusu 12-1 civarı (genelde yarım saat)
Son uyku 3-4 civarı (genelde 1 saat)
Gece uykusu 8-8 buçuk
Gece uyanış 73636293 kez 😭😅
Gece sık uyansa da iyi bi düzen kurduğumuza inanıyorum açıkçası. Gün içinde huzursuzluğu yok çünkü.
Deletedmom265 Sabaha kadar benimki de malesef uyanıyo. Bazen saat başı bazen 2 saatte bir. Şu lanet 6. ay atağı sağolsun yarım saatte bir uyandığı bile oldu. Uyanmak da değil inliyo, ağlıyo, emip rahatlayıp uykuya devam ediyo.