serapalp Arkadaslar çalışan bi anneyim ve sütümü mecbur artık biberonla bırakacağım. Biberona alışıp meme reddi yasamaktan korkuyorum . Çalışan anneler hangi marka kullandınız ve zor oldumu tuttumu bebek . Memeyi bırakan bebek oldumu ?? Lütfen destek
OzgeKaratas20 serapalp dr browns standart doğal akış kullanıyorum ilk günden beri mama artı meme gidiyoruz bi sıkıntı yaşamadık indirime girdiğinde uyguna geliyor
aLmisMomSs serapalp avent cam kullanıyorum bende baştan meme-mama gittik şimdi arada mama alıyor ama red yaşamadık elhamdulillah
BKumsal serapalp Ben Lansinoh aldım memnunum. Philips Avent kullananlar da memnun. Anne memesine en yakın biberonlar onlar bildiğim kadarıyla..
Deletedmom_6 serapalp ben de yarın işe başlayacağım bebeğim 3 aylık emzirme danışmanlarıyla görüştüm meme reddi olmaması için kaşık biberon veya alıştırma bardağı kullanmamı önerdiler sizin de denemenizi tavsiye ederim biberon biraz riskli şu süreçte
Deletedmom_6 serapalp weenin küt uçlu alıştırma bardağından edindim ben, bir de kaşık biberon aldı eşim ebebekten
Aysheecann Cnm bnm bebeim memeyi tutmuyordu silikonla emziriyordum kilo alımı yavasladı diye mamaya basladık lansinohun biberonuyla mama verdim emmeye basladı odur budur tek tercihim lansinoh
serapalp Aysheecann teşekkür ederim 🙏🏻bununda çeşitleri Var sizdeki hangisi? Cam mı kaç bide mililitre?