Deletedmom_36 Kizlar yarin 1 yas asimiz var fakat bana ben sormayi unuttum ac karninami goturiyim bebegimi sabah erkenden falanmi goturdunuz🌸cevaplar icin tesekkur edderim simdidenn🎈🎈🎈
Rzgr Deletedmom_36 ben ac karnina goturdugumuzu hatirliyorum ebemiz oyle soylemisti. Erken saatte goturduk. Birde yikayip goturun asi gunu yikanmamasini soyledi. Ates yada huysuzluk olmuyor. Simdiden gecmis olsun.
elams1 Deletedmom_36 neden aç karnına götürmemiz gerekiyormuş ben en son 9 ay aşısında götürmüştüm 12 ayda bana aç getir demediler ama ya
S_E_KLM Deletedmom_36 önümüzdeki ay götürücem bende ama banada aç yada tok getir demedi ? Aşıda açlık tokluk farkediyormuymuş ilk defa duydum 🤷🏻♀️ Şaşırdımmm 😳
BenMathilda Deletedmom_36 Farketmez ama sabah erken saatlerde gotururseniz huzursuzlugunu gün içerisinde atlatabilirsiniz, geceye daha az huzursuzluk kalır. Bizde hafif ates yapmıştı bu arada
Deletedmom_36 Rzgr bizim ebemiz saolsun hicbir bilgi vermez boyunu kilosunu olcer ben sormasam soylemez☺️Tesekkur ederim
Deletedmom_36 S_E_KLM bir keresinde sabah erkenden ac karnina getir demisti demekki farkediyor ama ne icin farkediyor onu bilmiyorum🤷🏻♀️
Deletedmom_36 Mom0363 tesekkur ederim farketmiyor heralde aclik tokluk o zaman bende yarin ogleden sonra gotureyim☺️