KaraninAnnesi Dünkü tarihle google da aratın sivrisinek tehlikesi haberler yazın çıkıyor Çok çok ağrısı var yavrumun yiyemiyor acı acı bakışları beni yiyip bitiriyor Dikkat edin lütfen sizlerde
Kybele Ay kurban olurum nasıl kötü olmuş… Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, çok geçmiş olsun bi an önce atlatır umarım
Momofkerem KaraninAnnesi oyyy kuzum çok da tatlısın geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun onun da sizin de çok üzüldüm
1mom1baby KaraninAnnesi cok geçmiş olsun umarım cabuk geçer benim kızımda da döküntü olmuştu bu şekilde değildi ama değişikti eskiden sinek sokmalarinda öyle olmazdı kollarını bacaklarını kaplamıştı sonradan sivrisinek olduğunu anladık ne günlere geldik sinekler bile değişmiş bide bizim burda her zamankinden daha çok sinek var rahat oturup uyuyamiyoruz
KaraninAnnesi 1mom1baby Her yönden tehlike altındayız Günlerdir neler çekiyoruz bebegim yemek yiyemiyor acıdan belliki uyuyamıyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Deletedmom23113 KaraninAnnesi çok ama çok geçmiş olsun inşallah bi an önce iyi olur ❤️ Çok dikkat etmek lazım , şaşırdım , Allah korusun hepsini
1cicek2balannesi KaraninAnnesi kıyamam ya çok geçmiş olsun canım ne yaparsak yapalım malesef bi şekilde oluyorum
Dn123 KaraninAnnesi ben eve fesleğen alicam saksıda yada yağını alacağım sinekleri uzak tutuyor muş birde cam kenarlarına sirke sıkmak izak tutuyormuş
KaraninAnnesi Dn123 evimin her odasında girişte dahil olmak üzere elektrikli sinek kovar var Bunca önlem almama rağmen bunu yaşıyoruz Rabbim bebeklerimizi beterinden korusun inşallah
Caglamarail KaraninAnnesi canm benim eşim eczaneden harika bi sprey aldı geçen organik bebekler için. Koluna bacağına sıkıyorum son 10 gündür hiç Sinek ısırmadı aşırı iyi geldi 25 TL gibi bir şey bide organik çocuklar için. Muhakkak onu kullanın adı zerobite
feyzaa_yigit KaraninAnnesi benim oğlumunda gözü aynı böyle oldu kapandı resmen ama ben gidemedim dokypra attım resmi alerji dedi şurup verdi geöti ama bence oda sinek ısırığıydı
KaraninAnnesi feyzaa_yigit yeni mi oldu sizinki Çok değişik birşey bu o kızarık olan bölgeler taş gibi. Doktor ici iltihap dolmuş dedi şuan iltihap kurutmaya çalışıyoruz inşallah bizimki de tez zamanda geçer 💜🌹
gozde__ KaraninAnnesi ay içim parçalandı yavrum kıyamam 😥İncia bin sinek kovucu spreyi var doğal içerikli canım al sen de eğer yoksa . Tavsiyen için de teşekkürler 😊
ikizerkekannesi KaraninAnnesi şuan tamda bebeklerin odasında 2 sivrisinekten birini öldürğp diğerini ararken bu yazıyo okumam size çok geçmiş olsun fotoyu görünceye okadar beklemiyordum açıkcası baya şişmiş raid taktım bgn ama genede işe yaramadı belli ki😖