Sivas580 Sütünü sağarak veren arkadaşlar kaç saatte nir ne kadar sağıp veriosunz bebeğim memeden emmiyo çogu zaman sağıp veriorum
ikimelek Sivas580 ilk zamanlar gece gündüz 2 saatte bir sağıyordum şuan gece gündüz 3 saatte bir sağıyorum
Seymabaysan Sivas580 bende 3 saatte bir sağmaya gayret ediyorum ama bazen olamıyor gece hiç sagamıyorum
Purple13 Sivas580 düzenli sağman gerekiyor canım gece gündüz 3 saatte 1 sağıyordum. Artık mamaya başladım düzenli sağlama rağmen yetmiyordu 1 öğün çıkmıyordu
Papatyaseverr Sivas580 eğer sütüm kenarda yoksa 2 saatte bir varsa 3 saatte bir sağıyorum doyduğu kadarını içiriyorum 120 falan genelde
Purple13 ikizannesi2 5 buçuk ayı geçiyordu. 2. Aydan beri sağarak vermeye başladım ayakta emzirdim duşta emzirdim ebelerden danışmandan yardım aldım biberon ve emzik kullanmadan başladı red. 1 aydır sadece mama içiyor
Purple13 Sivas580 şu an 6 buçuğu geçiyor. 5 buçuk aya kadar sağarak getirebildim. Her 3 saatte sağımda 160 larda çıkıyordu. Sonra azalmaya başladı 30 çıkmıyordu neredeyse. Mamaya başladık 1 aydır mama içiyor
Papatyaseverr Sivas580 yok canım güzel içiyor biz 4 aylığız bu aralar süt reddediyor gibi bişeyiz çok içmiyoruz havalardan dolayı 😃senin ayın için gayet güzel 🌸
ikizannesi2 Sivas580 4 ay 8 günlük ama prematüre doğdular düzeltilmiş olarak 2 buçuk aylıklar sizinki ne kadar
ikizannesi2 Sivas580 mama ve anne sütü birbirine denk değilmiş emzirme danışmanı söyledi yani 2 aylık bebek 120 ml mama içebilir ama süt içemeyebbilir
BuketBudak Sivas580 benim oğlum 1 aylık. Ben her öğününde 90 cc mama yediriyorum. Süt sağsamda gün boyu toplam 120 130 cc anca çıkıyor onuda gece veriyorum, emmedi hiç o yüzden sütümde az.