Milena21 Merhaba hanımlar bişi sormak istiyorum ben 8 hazıranda ilk reglımı oldum şimdi eski döngüm gibi mi olur yoksa yenı düzeni mi olacak yani kaçgünde bir olcam bilmiyorum eskisi gibi ise olmam gerekiyordu ama daha ortada ne gelen var ne giden ? değilse prt ne zaman olurum çok korkuyorum inş hamile değilim rabbm isteyene versn🙏🏻
Blackwoman Milena21 Ay konuyla çok bağımsız ama bende ilk reglımı oldum şuan 7. Günü hâlâ çok geliyor. Sizinde böyle olmuş muydu?
Zk95 Milena21 ben ilk 1 2 ay eski düzeninde oldum hep 28 günde sonra düzensizleşti bazen 5 6 gün geçiyo bazen 1 2 gün önce oluyorum. 1 sene düzensizlik olabilirmiş
aramsamsam Milena21 doğumdan sonra ilk bir yıl kafasına göre takılabilir ama ben günğ gününe oldum. Blackwoman siz de cevap vermek istedim benim ilk adetim 12 gün sürdü ve kanamam biraz fazlaydı normal yani. Sonrakileri biraz daha eskiye yakın olabiliyor
Milena21 Blackwoman benim de coktu afedersiniz ped yetişmiyordu ilk gün iki üç pijama değişmiştim songünlerde azaldı ama dort beş gün cok sürdü sanki yeni doğum yapmş gibiydim başım dönüyordu kanamadan normal dediler 7 de birden kesildi bende korkuyorm dışarı cıkmaya olsam bilecem döngümü hazırlıklı olcam yani bi kotla cıksam vay halime o kanama ile rezil olurum☹️
Zk95 Blackwoman benim de tam tersine azaldı doğumdan sonra normalde daha fazla gelirdi. Değişiyo demek ki herkesde
Milena21 Zk95 ay haydı ıns düzensizdir korkuyorum gebe kalmaktanbebeğim uc ay 5 gunlk eşim korunmayı reddediyor geri çeklme ile korunuyorum ki bu korunma yontemide değil anlatamıyorum adama😑😑😑😑
Emine1806 Benim lohusalık bittikten bi hafta sonra adet oldum, bi sonraki adetim 9 gün gecikti, bende hamileyim diye telaşlandım bebeğim daha iki aylık diye sanırım bi süre düzensiz oluyormuş