Yasmin6161 Kızlar bebeğim 46 günlük ve kabız çok canım sıkılıyor Bu duruma sizin önereceğiz birşeyLer varmi Meme + mama kullanıyoruz bu arada.
Kuzuannesi Yasmin6161 mamani degstrmeni tavsiye ederim acilen ozellkle aptamil ise yapar. Gunde 5 defa cay kasigi ile su verebilirsin. Gunde 3 defada cay kasigi ile zeytinyag icir
Prenses-annesi Yasmin6161 canım sen kayısı ye sütünden onada geçsin ozaman kabızlığı gider benim bebeğimde ozamanlar kabız oluyordu ben kayısı yiyince faydasını gördüm
Yasmin6161 TurkerNoyan dün hiç yapmadı Bugün sabah huysuzlaşınca biz yaptırmak zorunda kaldık zeytınyağ masaji ile evet taş gibi çıkıyor ve zorlanıyor
TurkerNoyan Yasmin6161 taş gibiden sonra cıvıklaşıyorsa sorun yok dedi bana doktorum. Bir de öyle bir iki günden telaş etme dedi. Bende uyarıyorum bazen ama mesela dün yapmadı bugün de henğz yapmadı ama uyarmıyorum kabız değil yapınca sulu yapıyor
TurkerNoyan Yasmin6161 doktora götürün burdan verilen tavsiyelerle olmaz fitil vs verir maması belki iyi gelmiyor ona o değiştirilir