AslhanDivarc Merhaba anneler bende bi tane emzirme yastığı var bi cadde mağazasından almıştım ama hiç rahat değil çöküyor ve doluluk oranı da ıyi değil. Bana önerebiliceginiz yuksek dolu dolu çökmeyen ve çok ta uçuk fiyatlı olmayan bi yastık var mı?
Psikologanne12 AslhanDivarc pamukatölyesine bakabilirsiniz ben ordan aldım istediğiniz deseni seçiyorsunuz kılıflı dikiliyor yıkanabilir olması güzel ve dolgun çökme yapmıyor
AslhanDivarc Rzgr busefer kılıfına girmez muhtemelen benimde aklıma geldi. Bide astarsız böyle içi gözüken incecik bişeyin içinde kendi elyafları dağılır ben müdahale edersem
AslhanDivarc Rzgr ya internet sitesine baktım kapatmışlar. Evden de çıkamıyorum yeni doğum yaptım. Olmazsa eşime baktırıyim teşekkür ederim
Fasulyem AslhanDivarc böyle mavili olan saune baby yazıyor satıcıda Google yaz emzirme yastıgı diye çıkıyor
Elif-ecre Bana hediye geldi hiç kullanmadım. Ama pembe renk. Fotoğraf atabilirim. Ben daha doğmadan çnce başka almıştım onu kullandım. Kayınvalidem de emzirme yastığı kullandığımı görünce hediye almış ama kullanmadım hiç. Oturma pedi de var içinde.
aramsamsam AslhanDivarc e bebekte olan c şeklinde baya dolgun ve büyük çokta rahat oğlumu ona koyduğumda rahatlıkla tek elimle dengeleyip diğer elimle ayakta işimi bile yapıyordum