Haticekkbkr Arkadaşlar doğum parası ödeme aşamasında ne demek. Yani gidip almamız mı gerekiyor ptt den.
Ceren-lale Haticekkbkr gidip sorun isterseniz yatırılmış olabilir uzun süre almayınca SSK yoluyorlar ordan tekrar başvuru yapıp alınıyor
Sineemmm2 Haticekkbkr Mehtapyigit benimde ödeme aşamasında yazıyor şubatta doğum yaptım yatırmışlar mıdır acaba ?
Zuluu Haticekkbkr canim ben e devletten bakıyorum benimkinde basvurunuz bulunmamaktadır yazıyor sende de öyle yazıyor muydu para yatmadan önce
Ceren-lale Haticekkbkr senin gitmen gerekli başka kimse alamaz iki dk sürmüyor TC kimliğini veriyorsun ödemeyi yapıyorlar hemen
Sineemmm2 Elfida-10 eşimin arkadaşı ptt de çalışıyor onu arayıp TC no sam baktırdı meğer martta yatmış para duruyor öyle yarın çekeceğim burada görmesem hiç bakacağımız yok aklıma gelmezdi 🙂
Gamze-E Bende yeni doğum yaptım iş yerime ve sgk ya evraklarımı teslim ettim bende e-devletten baktığımda başvurunuz bulunmamaktadır diyor.
Gamze-E Gamze-E bazıları iş yeri yapıcak diyor ama bende anlamadım tam olarak teşekkür ederim bi araştırayım