Kuzuannesi Sut ve urunleri alerjimiz var emmemeye baslamisti. Suan hic sut birikmiyor gece bile o kadar az varki bebegim doymuyor artirmak icin ne yapabilirim
Busraugur Kuzuannesi kuru meyve hoşafı iç canım 3 litre su bırde dereotuyla cacık yap iç inşallah çoğalır canım bol bol emzırmeye bak. 🥰
Kuzuannesi Hunilianne sikinca geliyor ama sagim yaptim yani 5 ml bilr cikmiyor . Sadece o kdr var iste
Kuzuannesi Deletedmom334 sagim yaotigimda 5 ml cikiyor. Oncedem de sagim yapiyordum 30 cikiyordu her saat
Smryna Kuzuannesi sağmaya devam edin bir iki derken sağdıkça gelicek az az ama cogalicak benimde oyle oldu 60 dan 30 a sonrasında kesildi her gün 3 saate bir sağdım çıkmadı devam ettim 15 güne düzene girdi sıkma canını sagmaya devam et.
Kuzuannesi Deletedmom896 4 lt falan tuketiyorum bulgur falanda yedim incirde cok alerj8k onuda tuketemiyorm hurma ve keciboynuzu yiyorm bilemedim ne yaocagmi artik emziremicem sanirim
Hunilianne Kuzuannesi hayır sağımda az olabilir ama bebek emince fazlasını emer meme reddi normaldir siz ara ara teklif edin. Bu geçici bir dönem. Süt yok diye düşünmeyin.
Kuzuannesi Hunilianne bebegim emmiyor zten hep sagim yaparak verdm 30 cc cikiyordu 5 cikiyor zten bunu garkettgm icin sordum
Kuzuannesi Deletedmom334 gece 1 dk emiyor sence 6 aylik bebek besin ihtiyacini 1 dk da ki aliyor ???? Annesiyim farkediyorum sutumun azaldigini tabiki cok onceden terbiye oldu zten benim goguslerim. Sutum azaliyor artirmaya calisiyorm bu yuzden sordum.
Kuzuannesi Deletedmom334 ayrica ben bugune kdr hep sagdim sadece gece emdi. Gunduz 1 saatte 30 cc sut cikar gecede 5 er dk emerdi. Suan 3 saatte 5 cc cikiyor diyorum bumu terbiye olmasi o zaman hicbir kadin terbiye olmus gogusleri ile sagim yaoarak besleyemez bebesini