Esleminannesi17 10 aylik bebeğoim gunde 4 kere toplamda 800-900 arasi mama iciyor 2 kere ek gida aliyor bazende 3 kere. 200den fazla icmiyor oda zorla telefondan bisey bakarak. 40li bebekler 150 iciyorken 200ler cokmu az
Zk95 Esleminannesi17 bebekten bebeğe değişiyo galiba o ya 6 buçuk aylığız 120 içince mutlu oluyorum normalde 70 90 cc arası içiyo
busramerve Esleminannesi17 benim bebeğim 8,5 aylık günde bir 120 bir kez de 90 içiyor daha fazlası asla🙄
Esleminannesi17 busramerve ya yidogan bebekleri 100 40lilaroda 150 iciyormus seninki az iciyor dediler. Gece dokizdan sabah 8e bisey yediremedim 8dede yemedi uyandirdim cebelleserek icirdim sonra iki saat sallaarak geri uyuttum bu eziyet cekilir mi ya 😭 allah kimseye istahszi cocuk vermesin. Sizinkide az iciyormuş
Zk95 aselimm12 evet gerçekten çok zor. Kıyaslamayı sevmem ama küçücük bebekler 120 150 içiyo denilince insan üzülüyor yetersiz mi besleniyo acaba diye. Kilo takıntım yoktur sağlıklı olsun yeter ama annelik işte..
Mommy_ Esleminannesi17 Zorlamayın ek gıda da alıyor doyuyordur. Yenidoğan bebekle kıyaslanır mı onlar sadece mama içiyor. Ayrıca günlük aldığı miktar ayına göre gayet yeterli
Nisa_derin12 Esleminannesi17 sabah yumurta sarısı pekmez ceviz öğlen ne varsa çorba akşama bizim yediklerimi den uygun vara veriyorum yoksa vermiyorum hergün yoğurt yiyo gece yatmadan muz pirinç unu
Esleminannesi17 Nisa_derin12 ek gidayi guzel yiyor o zaman mama pek yemesede. 500 icmesi bile yetermis arastirmalarima gire
Esleminannesi17 Aminem bir haftadir 2ye dustuk gece uyumadan muhallebisini yemiyir nirmalde gece muhallebiside yiyor 3 veriyorum yani genelde ama 3ü hic gecmiyorum