eminee-yamac22 Kızlar önerinize ihtiyacım var sizce en iyi kilo aldıran ve iyi gelen bu iki mamadan hangisi?
Blackeagle eminee-yamac22 arkadaşım aptamil kullanıyordu doktor çok kilo aldi diye hemen bıraktırmıştı bide duyduğuma göre aptamil çoğu bebeğe gaz yapıyormuş
zeynepteacher eminee-yamac22 6 aya kadar sma, sonra aptamil kullandım. İlk 6 ay aptamil gaz yapıyordu biraz çünkü köpüren bi mama. Ama 6 ay smadan çok memnun kaldık, kilo alımı da iyiydi. İçerik olarak da doktorumuz şeker oranı en az olan sma demişti.
Busraa15 eminee-yamac22 ilk altı ay aptamil kullandık ama sma da çok iyiymiş sma nın 2 numarası çocu bebekte kusma falan yapmış o yüzden geçmedim ben 6. Aydan sonra yine aptamil kullanıyordum fiyatı fazla gelmeye başlayınca baya araştırdım hem aynı fabrikada üretiliyor hem aptamilde 2 numara da şeker ilavesi varmış bebelac gold a geçtik anne sütüne en yakın mama olarak memnunum bir sıkıntı yaşamadık
Blackeagle zeynepteacher Bizde kısa bi süre hipp kullandık ben mamayi yaparken sıcak suyu biberona koyuyordum ılıdıktan sonra mamayı koyup ağzını kapatmadan suyla karışmasını sağlayıp ağzını öyle kapatıyordum çünkü sıcak su ve biberonun ağzı kapalı bi şekilde mamayı çalkalayınca köpük ve aşırı gaz yapıyor çok şükür hipp bizde gaz yapmadı