Hevican Hanımlar biliyorsunuz ki herkes sütün kaliteli olsun diye şunu ye iç derler. Peki siz sütün kaliteli olması için ne önerirsiniz?🙏🏻
Balteknem Hevican incir uyutmasi balik et yumurta humana cayi rezene hurma yesillik kuruyemis bunlar degilde en iyisi su sutun %80civari sudan oluşuyor bol su icin oh miss🥰💪
ZehraSara Cerez :).. badem, ceviz, hurma, kuru kayisi, kuru incir vs vs. Ve bol bol protein: yumurta, peynir, et, kiyma arada tavuk
Dkk Dual ya kızlar konuşmayıda hoşaf nedir nasıl yapılır nasıl birşey hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ ben Meyve suyu gibi içilen birşey sanıyordum ama değilmiş sanırım . Biriniz bana hoşaf tarifi verebilir mi 🥴
Dual Balteknem su da evet bunları bizzat emzirme danışmanı dedi kızım yoğun bakım da kaldı sütüm kesilmesin diye
Dual Dkk çok basit ki 😃kurumuş kayısıları bol suda yıka tencereye al su ve toz şeker ekle 10 15 dk kısık ateş de beklet daha sonra da tüketebilriien.
Dkk Dual blenderdan falan geçirilecekmi? Kaşıkla yenen birşey oluyor sanırım 🥴 meyve suyu gibi değil yani
Dual Dkk evet kaşıkla tüketin kayısıları da tüketebilirsiniz. Bu tarifin aynısını incir, kiraz vişne ne isterseniz yapın ama kayısı ve incir süt artırıyor