GizemmmE Bebeğim 7 aylık ve kulaklarını deldirmek istiyorum doğru bir zaman mi ? ve nerelerde deldirmem doğru olur ?
ecem34 GizemmmE kızım 1 yaşında 2 hafta önce deldirdim hiç bi sorun yaşamadım. Aksine hiç susmaz günlerce ağlar diye düşündüm umduğum gibi olmadı çok şükür 😂 ama size önerim diş çıkarma dönemindeyse eğer hiç deldirmeyin çünkü kulaklarını çekiştirir sürekli. Kuyumcuda deldirdim 👍🏻
Derincanan GizemmmE üç aylıkken deldirdim şu an dokuz aylık iyikide deldirmişim hemen alıştı saglık kabininde deldirdim onların taktıgı küpeyi onbeş gün çukarmadım sonra altın küpe taktım bitti gitti şükür 🤗
Smyra58 GizemmmE geçen hafta deldirdim 9 aylık bebeğim şükür bi sıkıntı olmadı ama diş çıkarıyor galiba onun mız mızlıgı huzursuzluğu var küpesiz kız mı olurmuş ☺️İyiki de deldirdim diyorum
Tuba7326 GizemmmE kızm 6aylık bn deldrdm 15gn deldklri küpeyle durdu 15nci gn kendi aldgmz küpeyi taktım hc bir sorun yaşamdk çok şükür 🤲
Oyku123 Benimkide 5bucuk aylik deldirmek istiyorum ama uyurken kafasi saga sola yatık devamlı küpenin arkalari sivri yerleri kulak arkalarina batar canini yakar diye bir turlü cesaret edemiyorum siz sorun yaşadinızmı