Zehra1994 Denemek istiyorum o yüzden sıfır almak istemedim. Bel desteği olan ergonomik kangurusu olup uygun fiyata satmak isteyen var mı?
Deletedmom896 Zehra1994 Solomon baby var bende yeni doğan aparatı da var 190 a aldım 100 den yardımcı olurum hiç kullanmadım tertemiz 😂 benim bıldırcın sevmedi
zeynepalp Zehra1994 pellybaby ergonomik kanguru var bende. Yepyeni duruyor. İnstagramdan bakabilirsin markaya. Yenidoğan aparatı, diş pedi de var. Sayılı kullandım
pasabeyy Zehra1994 kargo vs 100 tlye veriyim ben solomom baby yenidogan aparati var 10 kez anca kullandim oda evin icinde
Minamerve Morsevenkizz bende 50tlye verebilirim hiç kullanmadım kızım sevmedi :) markası soobaby jokerden almıştık
Buketkc Morsevenkizz merhaba bende kanguru satıyorum markası Solomombaby yeni doğan aparatli çantasıda var ama kışlık montuda olduğu için tek parça satamıyorum sizin bütçeniz nedir :)
Bse Chicco easy fit kangurum 1 kere kullandım fakat benim bebeğim kesinlikle istemiyor bu sebepten satıyorum 200 tl ye verebilirim güzel bir kanguru
zeynepteacher Zehra1994 chicco you&me var bende coronadan önce almıştım 2-3 kez kullandım bel ve sırt desteği muhteşem. Sonra yasak gelince bebeğim de büyüdü. 320₺ sanırım şuan ben 240a aldım 90a veririm işin görülsün.