Neslihannn_ Eylul06 ben de düşündüm aslında puanım iyi olursa istifa mi etsem diye de, ucretsiz bile gözümü korkuttu kiradır faturalar bi de bebeğim mama içiyor. Mama mahvediyormus insani 😱
Eylul06 Neslihannn_ eşim idare ederim sen mutlu ol yeter ki dedi birde hamilelikte bashemşire ile cok tartıştım gidesim hiç yok dönersem kesin koronada çalıstırır mesai arkadaşlarım hep korona oldu orasıda korkutuyor bakalım insallah yüksek puanlar alırız bebişlerimizin şansına 🙏🙏
Eylul06 Neslihannn_ puanın cok iyiymiş ya 66 la girdim ben hep mezun oldugum sene puanlar cok düşüktü şimdi 85 alsam keşke
Neslihannn_ Eylul06 inşallah tekrar alabilirsem öyle bi puan istifa etsem mi diye geçiyor bakalım aklimdan ama develere belli olmuyor ki işte 1 buçuk atama yapmayıp şu kadarcık zamanda 3 atama yaptı, ne kadar bekleyecegimiz de belli değil
Neslihannn_ Eylul06 inşallah 🙏 ben bugün başladım, polikliniklere kan almaya verdiler, küçük bebeğim var hastalık açısından sıkıntılı oralar dedim ama kimin umrunda 😒
Eylul06 Neslihannn_ yöke baglılar ya sallamıyorlar bizi üniversite hastanesi çalısılacak yer degil ya insallah iyi bir puan alıp atanırız tekrar
Eylul06 Neslihannn_ çok haklısın ama seçim yaklaşınca baya alım olur diye düşünüyorum bakalım kısmet hepsi en azından kadro verseler bari kaç yıldır çalışıyorsun canım
Neslihannn_ Eylul06 benim daha yeni canım 2 yıl oldu, Allah emeklerimizin karşılığını versin diyorum ama bi yandan da hiç emek yok ortada benden yana 😁
Premses- Simayimm çalışıyorum bir şeyler oluyor araya bir şeyler giriyor çalışma yarıda kalıyor sonra hoppp başa dön 😑