Esradri Bebegim bazen emiyor ama cogunlukla bebek mamasi veriyorum daha 5 gunluk ve tuvaletini cok yapiyor bu kadar cok yapmasi normalmi bilmiyorum yardimci olun lutfen mamasini yer yemez yapiyor
Simsiminannesii Esradri canım benim kızım 20 günlük hala çok fazla yapiyo bezini değiştiriyorum altını daha kapatmadan bidaha yapıyor doktor normal dedi doyduğunu gosteriyormus
Deletedmom412 Esradri ilk 2.5 hafta boyunca günde 10-15 defa bez değiştiriyodum sonra 8 e indi şimdi 1 aylık 8-10 arası değiştiriyorum.
ElifKaratas Esradri canm normal ilk zamanlar öyle oluyor bazen emiyor demişsin sürekli neden emmiyor ?
Firtinbusra Çok normal canım benim bebeğim günde 8 9 defa yapıyordu sonra sonra azalıyor 4 5 defa yapıyor şu an 2 aylık oldu karnının doyduğunu gösteriyor
Esradri ElifKaratas ilk gunler sutum gelmemisti ve oyle bos emdi ve yara oldu 3 gun sonra gelmisti sutum ama cok kotu yaraydi veremiyordum mama vermeye basladim ve ona alisti arada bir emiyor sadece
ElifKaratas Esradri Canm 5 günlük bebek daha alışmaz birşeye sen bol bol göğsünü ver sütün de var bak ne güzel . Acıyorsa bile sağarak ver mama yı vereceğine göğsünü sağ biberonla onu ver .