IrmakBilgin Merhaba anneler 4 ay 25 günlük bebeğim var Pazartesi günü 3 kere kanlı kustu 😔 acile götürdük kan tahlili yapıldı röntgen çekildi ama doktor anlamadı. Kendi doktoruna gittik kağıdı yırtıp attı reflü ilacı verdi gaviscon düzenli kullanıyorum o günden beri olmamıştı bugün yine kustu kan vardı 😔 başka doktora götürmeyi düşünüyorum tekrar içim rahat etmedi sormak istedim. Başına böyle birşey gelen var mı ? 😔
Ecocan IrmakBilgin bende bi an oyle sandim ama kan ilacjnin rengide oyle ya acaba sizde onami aldandiniz ben ona aldandim bi an korktum
IrmakBilgin [bilinmeyen] göğüs ucumda yara yok Demir ilacı kullanıyoruz ama sabah aç karnına veriyorum kusmalar genelde akşam saatlerinde oluyor 😔
IrmakBilgin [bilinmeyen] kırmızı kan üst bölgelerde olur korkmayın dedi kahverengi kan geldiğinde mide kanamasından şüpheleniriz dedi o yüzden panik yaptım. Umarım birşey çıkmaz bizdede 😔 çok geçmiş olsun size de bir daha olmaz inşallah 🙏🏼
IrmakBilgin Ezo5742 özellikle kontrol ettim yoktu. yara olduğu zamanlarda bile kan kusmamıştı hiç zaten hemen önlem alıp krem sürüyorum keşke bende yara olsada onda birşey olmasa 😔
IrmakBilgin [bilinmeyen] doktora sorarım bi ihtimal olabilir tabiki. Hayattaki en kötü şey zaten ihtimal hele birde bebek söz konusu olunca ekstra oluyor 😔çok teşekkür ederim 🙏🏼
Ezo5742 IrmakBilgin olmaz canım allahın izniyle insallah sen içini rahat tut benim oğlumda kan küstü bende yara vardı ondan oldu sizdede bisey yoktur inşallah