Eshas22 2 ay 20 gunlük bebeğim gece saat bası kalkıyor bazen 50 dk 40 dk bıle oluyo uyku süresini uzatmak için ne yapmam greek
Kizimmmmm Eshas22 aç mı aceba? Kundak yapıyorum ben kızıma. Diğer türlü eli ayağı durmuyo uyaniyo. 2 ay 26 günlüğüz bu arada.
Avsininannesi15 Eshas22 benim kizimda 2 ay 20 gunluk mesala ben kizimi saat 11 de 10 bucukda uyutsam gece saat basi dakka basi uyaniyor ama 1 1 bucukda uyutsam sabah 10 a 11 e kadar deliksiz uyuyo
obirannee Eshas22 canim ac bebek surekli kalkar bide emdirdikten sonra agzindan getirmesinu saglaa uykuluda olsa dene hemen cikarir zaten. aksamlari 30 cc lik suya 2 cay kasigi sade pirinc unlu mama yap ve ver yedir yani sonra gazini cikart ve yatirr. emin ol karni tok oldugu icin 4 saat kalkmaz. unutma sadece 1 kere dene bak işe yararsa sadace aksamlari olmak sartiyla ver
Eshas22 Kizimmmmm kundak yapmayı çok denedık cok agladı yatmadı uyumadı kundagı bıraktık ac mı dıye düşünüp mama verdım onda da 1 bucuk saat anca uyudu mama+meme gıdıyoduk 20 gundur vermiyorum mama uyku problemi 10 gundur felan olustu
Eshas22 Avsininannesi15 2 saate kadar cıkmıştı uykusu ama su 10 gundur saatı bulmuyo uyanması ayy maşşalah sızın ıyıymiş ya
mirayilknurtolga Avsininannesi15 benim kızımda 2 ay 21 günlük. Aynı sizin gibi 10da 11 de yatınca gece 2 kere uyanıyor. 1de 2de uyursa 8 saat kesintisiz uyuyor. Tek değilmişiz. Ben anlam veremedim valla cevap bulursanız bu duruma bana da yazın 😅
nilay35 Avsininannesi15 iyi bsey deil aslnda cnm o kdr uzun sure ac kalmasi emzirin bnce en gec 3saate
nilay35 Avsininannesi15 cnm bnmde kizim 5 aylik 2 aylikkenden beri uyku duzenini otrttum en gc 10da uyur sabah 8.30 9da uyanir ama gece mutlaka 1 yada 2 kere emmeye uyanir simdien olusturun uyku duzenini yoksa cok zoelanirsn
Atelci O dönemlerde bizimde öyledi 4aylık olunca gece 2saatte bi uyanmaya 6aylık oluncada 3saatte bi uyanmayanbaşladı
Eshas22 Atelci 2 saate çıkmıştı uykusu bı anda tekrar değişti duzenı uyumak istemiyo meme de oynuyo elleriyle tutmaya calısıyo uykusu var aglıyo krız geçiriyoruz karsılıkı artık hala dırenıyo
obirannee mirayilknurtolga 8 saatte xok uzun deilmi. mama veriyosaniz normal ama anne sutu alan bebej icin bence uzun.
mirayilknurtolga Eshas22 en son akşam üzeri uyur 7buçuk gibi kalkar. Saat 11 gibi uyursa gece 2kere uyanır meme emer, bazen de 10buçuk gibi yatar 11de kalkar bir şekerleme yapmış olur, gece 1e kadar uyumaz.
Eshas22 Kizimmmmm bilmiyorum ama o uyumuyo bebeğim o yuzden aglıyo huysuz ben uyumuyorum sınırlı gergınım sutum yetmıyo mu dusuncesı stresı içindeyım sıcak bı tarftan bır aydır fitil kullanmadığim takdirde tuvaletnı yapmıyo o bı tarftan akıl alıyorum herkesten o yuzden🙏
Avsininannesi15 nilay35 canim kesintisiz uyuyor demeyim yani uyanib 2 defa meme emip uyuyo) artik kendi uyanib meme istemedikce uyandirmamak gerek uyku duzeni bozulur
nilay35 Eshas22 cnm zeytinyag icir fitilcok iyi bsey deil disardan uyar bagirsak tembelligine yol aciyor
Kizimmmmm Eshas22 biz meme artı mama şeklinde gidiyoruz. Kızım ilk on günlükken 3 gün kakasını yapamadı. Doktorumuz damla verdi ve hemen kakasını yapti. Birdahada öyle bir skntı yasamadik. Kundakta bebekler dhaa iyi uyuyo siz yine de deneyin. Ben hava sıcak olduğu için incecik yemenilere sariyorum. Sarın hemen memeyi tutusturun. Emerken uyuyo.
Avsininannesi15 nilay35 2 bucuk aylik bebeye suan bi duzen kurulamazki) uyaniyo gece 2 3 kere emip sabah 10 11 e kadar uyuyo
Eshas22 nilay35 hepsını denedım zeytınyagı içirdim popyu uyardım yag ile masaj kımyon çayı su veryorum gunluk 20ccye yakın olmadı hıçbı sekılde😔
Eshas22 Cilekliruj onu da denedım gun ıcınde sevıyo ama akşam uykusu acılıyo 40 gunlukten sonra 10 15 gun onu denedık ruyın oluşturmak için uyku problemı yoktu henüz sevemedı onu uyumak istemdı 2 aya 5 6 gunKala bıraktık 10 gun ıyı gıttı 10 10.30 da Uyuyo 2 saate bır emıp uyuyodu değişti tamamen
Deletedmom896 Avsininannesi15 yalnız çok uzun bi Aralık bu uyandırıyorsun dimi benim kızım 10 da uyur2-3 gibi uyanır emziririm sonra7 gibi tekrar
Avsininannesi15 Deletedmom896 canim kendi uyaniyor ac oldugunda tabiki okadar saat meme emmeden uyumuyo