Edaka Kızım daha 9 aylık emziriyorum bugün 5 hafta hamile olduğumu öğrendim cok agladım sanki kuzıma daha doyamadan ihanet etmiş gibi hissediyorum
Deletedmom278 Edaka Hayırlı olsun 2. Bebeğiniz. Böyle düşünmeniz çok normal. Benim oğlum 2 yaşında kazayla 2. Bebek olsa ben bile sizin gibi düşünürüm ama demek ki Rabbim sizde o gücü ve sabrı görmüş bence şükretmelisiniz zor olur belki ama sonu şahane. 🌸
1elifiniiz Edaka ya ne olcak sanki bende aynı senin gibi hamile kaldım.aralarinda bir yaş var ve ben isteyerek kaldım doğumdan bir ay sonra oh mis beraber büyüyorlar çokda guzel olduu kız neden ihanet etmiş gibi hissediyorsun
Nenvarkuzum Edaka Kendinizi üzmeyin ikisi birlikte büyür gider Allah’ın izniyle demekki yiyecek ekmeği var Allah onu size vermiş çok şükür ikinci bebek doğana kadar diğer bebeğiniz gümüş olur iyice zaten Allah sabrını verir
Tuba Edaka Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende oğlum 10,5 aylıkken hamile kalmıştım doğumuma 54 gün kaldı. Tandem emzirmesi uygulayabilirsiniz riskli bir gebelik değilse ☺️