Deletedmom334 Elmasgokce ben 🙋 sağ göğsüm mastit oldu şişti ateşim çıktı eşim beni soğuk duşa sokmasa havale geçiriyordum 🤦 caresi de bol bol sağmak ve emzirmek, duşa girip suyla masaj yapmak, sürekli sağdığim için sütüm arttı azalma olmadı şükür
Ozden_ozkan26 Elmasgokce bende 3 gündür çekiyorum akşam çok ateşlendım sıtmalandım bugun doktora gittım mastıt dedı ama ultrason ıstedı yarım sabah çektırıcen bakayım
Tugbacolak Elmasgokce 🙋🏼♀️ Nerdeyse tamamen gtmıstı sutum o gogusde trdavı oldum sonrasında bol bol enzırme ve beslenme ıle cogaldı stres yapma canım tasavıbı aksatma ama cok kotu oluyo
sema_defne Elmasgokce ateş titreme halusulasyon dahi yapıyor göğüslerine dayanabilecegin kadar sicak su tut ve tarak ile yukarıdan aşağıya tara peşinede sütünü sağ ve emzir öylece geçiyor inş
Elmasgokce Deletedmom334 aynı benim de öyle oldu bol bol sağdım,ilk başta emmedi bebeğim,sütün tadı değişik oluyormuş galiba.şimdi şişlik kalmadı ama eskisi gibi fazla değil sütüm😔😔
Elmasgokce Tugbacolak çok geçmiş olsun nasıl bir tedavi oldunuz,benim de şuan tamamen gitmiş gibi çok üzülüyorum😔😔
Tugbacolak Elmasgokce burda hep okuyodum ılık dus al masaj yap sıcak havlu koy bılmem ne dıye hıcbırı ıse yaramadı aptal gıbı ılerlemesıne sebeb oldum 3 gun boyunca bı ateş bı sıtma cektım bebegımı emzırırken acıdna aglıyodum resmen butun kemıklerım agrıyo gıbıydı sonra acıle gıttım antıbıyotık verdı bırde agrı kesıcı ılacı kullanırken bebegımı emzırmeye devam edebıldım sormustum doktora kullan demıstı 5 gun ılacı kullandım gectı cok sukur
Elmasgokce Tugbacolak benim o kadar sürmedi bir gün ateşlendim parol kullandım ertesi güne ateşim kalmadı göğsümdeki acı da geçti,sadece sütüm azaldı inşallah artar yine,geçmiş olsun size de