Dorukum Anneler ayağımda sallayarak uyutuyorum ama sırtı çok terliyo yatırıyorum sırtına bez koyarken tekrar uyanıyo napcağımı bilemedim böyle
Zeyneb24 Uyuturken benim bebeğimde terlerdi bez koyardım ama sonradan gerek olmadığını anladım boşuna onu yoruyormuşum bianda bıraktım . Şuanda da uyuturken çok terliyor bez koymuyorum . Zaten üzeri örtülü havalar da sıcak Allah’ın izniyle hasta olmazlar
Oflu61 Sağ veya sola çevirerek sallayın ama hava sıcak her türlü terliyorlar veya başta sırtına bez koyun yerine yatırmadan bezi alın öyle yatırın
nilay35 Dorukum cnm bnm kizimda 5 aylk ayaqmda salliorum terlio ama zaten yanima yataga yatrdqimda kendi donuo saga sola cok sukur bisey olmaz havalae sicak bende ortmuoum ustunu abi oturma odasnda klima calismiosa
Mom9 Dorukum ben iki aydır vazgeçtim o sevdadan. Hasta olmadı şükür zaten yarım saat sonra geçiyo terlemesi 😊
Dorukum nilay35 klima yok bizde zaten örtmüyorum şimdi de öyle yatıyo üstüne bi şey örtmedim sadece kısa kollu zıbın var
Dorukum nilay35 teşekkür ederimm rahatladım artık çok kasmayacam ilk çocuk olunca bi de tecrübesizlik var her şeyi dert ediyorum kendime böyle:)
nilay35 Dorukum bnmde ilk bebek cnm ne kdr ustune dusersen aslnda yani sakinan goze cop batar derler ya o hesap